Money On The Floor

5 juni!Videon till Live From the Undergrounds förstasingel släpptes redan i november, här är den igen. Har lyssnat igenom Big K.R.I.T.s major label debut några gånger och det håller samma otroliga kvalitet som hans tidigare projekt. Jag rekommenderar alla att skaffa den (5 juni), jag rekommenderar också att ta 5 minuter till att läsa recensionen som DJBooth.com la upp nyligen som klockrent sätter in albumet i en större kontext:

"In Krizza’s case the distinction in quality between a mixtape and album is irrelevant and outdated. If Live From the Underground is your third favorite K.R.I.T. project that doesn’t mean he’s underdelivered on his “album”. Instead it means he’s given us four albums, all of which range from classic to approaching classic, and one of them just so happens to be for sale. A major label album isn’t a validation of K.R.I.T.’s work, unlike most artists it’s not the biggest moment of his career. It’s simply another moment in the journey of a rapper dedicated to making timeless music." DJBooth.comGrejen med 2 Chainz har totalt undgått mig, men här känns det i alla fall som att han är i ett lämpligt element.

MJGs vers, baow baow!

/E

Ashtray

Apropå Smoke DZA/Harry Fraud-collabon Rugby Thompson - här är senaste låten därifrån, med verser från Domo Genesis och Schoolboy Q. Jag sa ju att det blir DZAs fetaste hittills. Jag fucking sa det.

/E

PODCAST SPECIAL:

Erik P och jag har ju spelat in två avsnitt av vår EY SHUNO-PODCAST, varav det första avsnittet inte ligger uppe på nätet längre och det andra ligger i en hemlig mapp på min dator, och är svåråtkomligt för gemene man. Om man kommer förbi 417 och har med ett USB-minne så kan man få dem, men jag hoppas även att Erik P lär sig att HaX0R upp podcasts på iTunes. Man skall ha nåt med RSS, fuck do I know? Men se det som en uppmaning, Erik P.

Det vi upptäckte i en härlig diskussion i senaste podden var att Erik P inte har lyssnat på en enda en. Ni läste rätt, han är som en farmor, främmande för nya medieuttryck, medan jag är som en svamp som suger girigt i mig av detta fenomenala sätt att lyssna på intressanta diskussioner. Därför, tänkte jag tipsa om några poddar som man kan kolla upp om man vill, även om tipsen är främst till Erik P. Allt finns på iTunes.

1. Filip och Fredriks Podcast
Att jag gillar Frippe och Flippe är kanske inte en överaskning för de  som känner mig. Jag hade en chans att hälsa på dem backstage på Pusterviks invigningsfest men froze up och gick och tog en fireball istället. Jag har en sån otrolig respekt för dem, och har konsumerat allt som de klämt ur sig i stort sett. Nå och väl, deras podcast är väl dem mest nedladdade i Sverige, och det finns skäl till det. Här får vi essensen av F&F, det intressanta samtalet, där man varvar högt och lågt. Här blir det personligt men aldrig effektsökande. Djupgående och ytligt. Allvarligt och tramsigt.

2. Vad blir det för Rap?
Här tror jag att jag kan fånga rapofilen Erik P. Bakom VBDFR? hittar vi Juicemannen Hugo som driver bloggen Bayonnaise, Sanna som har bloggen Pussy Made Of Gold samt Petter417 bakom bloggen OH LET'S DO IT, som alla är värda att kolla upp. Big up! Under parollen Mest Based i Sverige så tar de upp nya fräscha artister och dängor, konstiga företeelser samt en massa annat göddigt. De pratar oproportionenligt (jävligt störd stavning på det ordet) om RiFF RAFF, och det gillar vi på EY SHUNO! Det är skojigt, nördigt och dessutom så har jag fått en massa bra tips på artister som kanske gått en förbi annars. VÄRT.

3. TSKNAS
Till Slut Kommer Någon Att Skratta är en Podcast med Soran Ismail, Petter Bristav och Aron Flam. Den sistnämnde är dock inte med lika frekvent, men istället så får man lyssna på en koffeinstinn David Druid. Alla är ståuppare, och det är en bra förusättning för att skapa underhållning, och varje vecka har de med en gäst, ofta en annan komiker, men de har även haft med mer random gäster. När man tänker på svensk humor så vill man ju grina lite, för det man får se på TV är oftast kiss. David Druid t.ex, min enda relation till honom var som ett irriterande inslag i Vakna med The Voice. Varför kollade jag på det? Tja, jag vet inte helt ärligt. Jag hade ingen morgontiding och ville ha lite opium för folket innan jag stressduschade och joggade till bussen. Anyway, i TSKNAS är han guld, och det är poängen. När man inte behöver tillfredsställa alla målgrupper för reklamen mellan TV-programmen så kan folk skina på ett helt annat sätt. Måns Fucking Möller var med i ett avsnitt coh var fucking brilljant! Vi hamnar åter där, i Essensen. Bort från kommersens bojor som tvingar oss till slätstruken underhållning!

4. Värvet
Kristoffer Triumf heter duden som har podden Värvet, som jag helt hade missat frma tills min gode vän Lisa tipsade om den, big up! Värvet är ett mer djupgående samtal med kända personer. Här har det också varit övervikt av komiker, men här har även Lina Thomsgård, grundare av Rättviseförmedlingen, och Margret Attladottir, Nöjesguiden, varit med. Kristoffer har en mer avvaktande stil, och låter sina gäster tala till punkt. Lina Thomsgård-avsnittet var jävligt bra, andra favoriter var med Kristoffer Appelquist och Soran Ismail. Avsnittet med Appelquist är en av de bästa intervjuerna jag tagit del av, fact.

5. Crazy Town

En till humorpodd, med Josefin "Josefinito" Johansson och Kringlan Svenson. Två av personerna bakom Rikets Sal. Även radioprofiler (Pang Prego) som jag helt har missat, då jag inte lyssnar på radio i.o.m att jag inte är 80 år eller jobbar på en verkstad. Skojig podcast, vad mer kan man säga?

Sen lyssnar jag även på en massa annat med, men mestadels P3-program i pod-format så man slipper lyssna på töntig musik. Här kan jag rekomendera P3-dokumentär, Tankesmedjan och Institutet.

/ADAM NORDSTAN

Rob Zombie

Den 5 juni släpps gratisalbumet Rob Zombie på Machina Muerte, ett projekt från Isaiah Toothtaker och Rapewolf som senast uppmärksammades i samband med Isaiah Toothtaker/Max B/The Hood Internet-collabon Toothy Wavy. Rob Zombie är i sin helhet producerat av Ey Shuno-favoriten Harry Fraud (japp, vi är on the bandwagon). Den 5 juni släpps också Curren$ys The Stoned Immaculate och Big K.R.I.T.s Live From the Underground. Det är en bra dag för hiphop, med andra ord.

Rapewolf - Realest Shit I Error WroteIsaiah Toothtaker & Rapewolf - The DifferenceIsaiah Toothtaker - Sorry For The TroubleDen 19 juni släpper Smoke DZA Rugby Thompson som även den till sin helhet är producerad av Harry Fraud. Rugby Thompson har definitivt förutsättning att bli DZAs bästa hittills och om det håller samma nivå som New Jack och Kenny Powers kommer jag få rätt i den prognosen. Thank you Kushed God!

New JackKenny Powers/E

A & E Recenserar Masta Ace På Kingsize

Heja heja! Vår vän och tillika musikredaktör på Kingsize Magazine, Alexander Kihlström drar i påtar och fixar så att vår recension av Masta Ace-konserten på Yaki-Da förra onsdagen hamnar på Kingsize Magazines hemsida. Vi är mycket glada och stolta! Recensionen finner du här./E

Exodus 21:1

Den något omtalade "diss"-låten från Pusha T och The-Dream. Fuck beef förresten, det finns plats åt alla./E

Live From The Underground - Stream

Big K.R.I.T. (mest framemotsedda liveakt i år) släpper sin Def Jam-debut Live From The Underground den 5 juni, men den kan streamas redan nu på npr.org. 10-talets hiphop alltså, it's the second coming of the Golden Era. Det återstår att bedöma hur det här står sig mot hans mixtapes, men det jag hört hittills håller ändå väldigt hög kvalitet. Förutsättningarna för mixtapes kontra bolagssläpp är radikalt olika. Mixtapes ger större kreativ frihet, men saknar resurserna som kommer med att släppa på bolag. Inget av formaten garanterar kvalitet, men K.R.I.T. har konsekvent visat sig hålla fanan i topp. Låt musiken växa på dig.Country shit!

/E

Exalted

Är hella stoked för senaste släppet från Blue Sky Black Death och Nacho Picasso, Exalted. Nacho's dumma raps gör sig utmärkt över BSBD's mörka ljudtavla. Ey Shuno har bumpat BSBD och Nacho sedan Lord of the Fly, som du kan tanka gratis här. Exalted vill de ha hela 5$ för, men det kan man ju kosta på sig. Inte övertygad av min cosign allena? Streama skiten nedan och avgör själv! Heja heja!
Alla spår är producerade av Blue Sky Black Death, frånsett spår 3, 5 och 7 som är producerade av Raised By Wolves. Man kan förvänta sig videos under juni och juli och i vanlig ordning är de förmodat skitfeta.

/E

Layer Cake Tour

Bostons M-Dot sparkar igång the Layer Cake tour i Örebro (idag), Stockholm (imorgon) och Västerås (måndag) för att promota sina kommande mixtapes Layer Cake och Dots On The Map. Det låter lite som dessa bangers, den ena producerad av Confidence (från Rashad & Confidence' The Element of Surprise) med back-and-forths ihop med Mayhem, den andra producerad av DJ LP2, med raps från Mayhem och Borlänges Prop Dylan. Turnén kommer i Sverige också att gästas av Prop, heja heja!

TaggantWoke Up/E

Justin Bieber

Djupt störande.

Bizarre x King Gordy./E

Respect The Fly Shit

RTFS!/E

Wu Massacre

Now I'm relaxed - Grab the St. Ide's brew so I can max./E

Terrorist Threats

Lyssna på Control System NU!

Ab-Soul x Jhene Aiko x Danny Brown.Heja heja!

/E

Impressions

Ett smörgåsbord av beats från skywlkr, Bruiser-Brigades in-house producent. Tack. Enda som saknas (får man säga så?) är de tre bonusspåren på deluxeversionen av XXX. Baseline är en favorit. Lyssna nedan, vettja!

Baseline/E

The Realism

Professor P & DJ Akilles The Realism släpptes till mångas stor förtjusning i mars. Ey Shuno är inte alls med i svängarna, vilket känns lite otacksamt, men här är i varje fall de videos som släppts från skivan hittills. Mycket välgjort, professionellt, genomtänkt. Nåväl.

Keep Doing It#1iTunes

Spotify

Om det missats - lyssna också på deras förra släpp, ruggigt feta Maintain EP.

Heja heja.

/E

NEATO

Three Loco./E

That Raw

Från Torae's instaklassiker For The Record - Pete Rock-producerade That Raw. BOOOM!

Över-ditt-huvud-rim, med ett otroligt grymt koncept för videon.

iTunes

Spotify

/E

Let It Go

Detroits HouseShoes släpper sin debut-LP 19 juni, vilket förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det är lite märkligt att släppa en debut-LP när man egentligen varit i scenen i över 20, men så går det ibland. HouseShoes har producerat för Big Proof, J Dilla, Elzhi, Danny Brown, MarvWon, DJat för Black Milk, Guilty Simpson, Mayer Hawthorne och Slum Village. Han la på eget bolag ut Dillas 'Jay Dee Unreleased EP' (1996) och Phat Kats 'Dedication to the suckers 12"' (1999).

I en, för att vara twitter, känslomässig stund beskrev han idag sitt förhållande till kommande Dilla-plattan Rebirth of Detroit och projektets ledare Jonathan Taylor. Det är ganska starkt och lite syrligt, men mest av allt fint. Jag fick genast en känsla av att det var en liten bit av hiphophistoria som spelades upp framför mig.

Längst ned i inlägget är hans lilla krönika i okortat, twitterkryptiskt format. Men först lite musik.

Första låten på skivan Let It Go läcktes idag, Last Breath, gästad av Nottz, Oh No och MED. Beatet alltså. Shiiiiiiieeeeet.

Vi bjuckar också på hans senaste mixtape, The Makings pt. 1, som fungerar som ett slags introduktion till hans produktion.

Här är så twittertiraden från 15.15 - 15.19...
Vid varje radbrytning en ny tweet, duh.

Met Madlib for the first time in 95. Introduced him to Jay Dee beats on the Alkaholiks tour bus. Stakes is High beattape. He said he had just fucked w the same sample...

 

FastFwd. 98-99. Put Jay up on Madlib via the Lootpack album. He was OPEN on that shit.

 

Introduced Wolf to Dilla. Introduced Guilty to Dilla. Jay kinda fronted on Guilt when I introduced him. So I brought him over Jays crib the next day. Fuck that... That shit Had to happen.

 

Guilt and Cysion cut over Cold Steel that day

 

I used to go over Jays and smoke weed until it looked like a bomb went off and everyone was on the floor knocked out. Jay wasn't even smokin back then.

 

I remember reading JT's fake ass saying I introduced him to Dilla when I lived w JT in 1994. Guess what. I lived w JT in 2000. That's when he met him.

 

Big difference btwn meeting Jay in 94 and 2000.

 

JT NEVER fucked w no Dilla shit. I got his ass into hiphop. He was a jazz cat. I got him in thru Tribe and all the vibe shit.

But his favorite? The GOD of beats to JT?? THE RZA. Thru and thru. He was the biggest WuTang cheerleader ever in life. NEVER FUCKED W DILLA.

 

But eventually u gotta LET IT GO. JT apparently felt the only way he could control the project was to slander my name and turn a city against me...

 

You should have heard the shit. "Shoes sellin Dilla beats on the internet, shoes refuse to give MaDukes Jays music, shoes never really looked out for the fam..."

 

All these stories coming from the bench. Cats who Never mattered. Cats who were never relevent. But are tryin to be now thru the Rebirth. Fuck outta here.

 

I forced Jays shit down Detroits throat for damn near 15 years. For what? To have these cocksuckers try to destroy my rep on some fantasy league hiphop bullshit.

 

With that being said, I thank all the fake ass backstabbing motherfuckers back home. I'm done w that shit. No more charity.

 

I will rep my man Dilla till I see him again. But its time to let all that other shit go. I'm doin me now.

 

If not for all that hoe shit, there wouldn't be a #LetItGo... So thank you for showing me your true colors. And letting me know what I need to do... #LetItGo

 

@FlamesYall Jonathan Taylor. Captain of the rebirth. And the cat who owes Danny Brown some bread.

 

@NOIRFANCY pick up the pieces.

 

Feels great to get that shit off. Shit been heavy as hell. Fucked up to be shitted on by the ppl you have carried the torch for for so long.

 

But hey. Fuck em. Take care of yourself. Nobody else gonna do that. Even tho I did. There's only one of me. And I'm not the charitable type anymore. Thanks for the lesson.

 

Once again. He NEVER fucked w Dilla. Ever. WUTANG! WUTANG! WUTANG!

 

Cats was talking bout I'm out in LA livin off Dilla... Fuck outta here. You cocksuckers never put a penny in Madukes hand. I put THOUSANDS.

 

But the last convo I had w JT over a year ago????? Get ready....

 

"Shoes! I'm bout to be a millionaire off this!!! You need to come over here and be a millionaire too!!" But I'M tryna live off Dilla,huh?

 

I sent over ALL the beats for the rebirth project a year ago when asked. No further invovement was wanted. "I GOT THIS" JT said.

 

But as he asked artists to be involved, everyone asked "Where Shoes' at??" Guess he aint like that. He thought "HE" got this. Everybody knew I always handled the Dilla shit back home.

 

Fucking hilarious. So that's when the fairy tales started poppin up. Hilarious. As fuck. WUTANG!

 

RT @byaworld: @HouseShoes remember allot of cats, Rabees, Lastonesout, Bizarre Kid, etc.. but no JT

 

So JT tried that divide and conquer shit. And I'm grateful for that because it exposed all the cocksuckers who was givin me pounds and hugs

 

But secretly was on some bitch shit. He showed me who the real ones were. Thank you @Taylor_Jonathon


And Ill give you real game right now. I met JT in 94 at @streetcornerCD when he was sitting on PAPER. He invested abt 8 racks on me...

 

Because he appreciated my passion for the MUSIC.

 

I bought my 3000 and put out JAY DEE UNRELEASED.

 

He had NO IDEA WHO JAY DEE WAS. Let him come with that "I paid for jay dee unreleased" you aint know who the FUCK Jay was. Period.

 

He was a drunk old man that loved the wu-tang clan. And now he is the co-ceo of the rebirth. That's who the fuck he is.

 

The weight is off. Had to #LetItGo!!!!!!

 

RT @byaworld: @HouseShoes WHo is this JT cat? I met John Doe in 94' via Proof

 

Preorder at http://ughh.com RT @JazzcartOnist: @HouseShoes how do I get a copy?

 

Now go get your damage control together. I'm done.... Hollaaaaa!!!!

 

RT @Ras_G: @HouseShoes JT is that the same cat from the danny brown doc shit?

 

This shit been eating away at me for over a year. Good to get it off finally. I feel like I just took the best shit in my life.

 

THE TRUTH WILL SET YOU FREE!!!!

 

@Taylor_Jonathon Thank YOU. Wouldn't have made this record without all the hoe shit you been on.

 

Fuck a politician. Halfway crook.

 

Hahahaha I been saying that too fam... RT @nicolaymusic: @HouseShoes Leave it ALL behind, brother..... LOLOL.

 

RT @Taylor_Jonathon: @HouseShoes You are welcome for everything I have done for you. I am now thankful for what I did for you. Good luck in your solo career.

 

I'm sayin tho! RT @AspectOne: @HouseShoes it's kinda telling how much of an idiot JT for retweeting you, when he's obviously less than shit. #drunkmanproblems.

 

If I knew how to C-Walk, I would be doin that shit SO HARD right now.

 

And let it be known, despite all the hoe shit, out of respect for MaDukes I never publicly shitted on the Rebirth.

 

Now I can sleep well. Finally. Holla.

 

All day. Salute.RT @Dj_rondon: @HouseShoes #respect


Bullshit finds its strength in the silence of those who hold the truth. Don't thank me, speak the fuck up. Or you just as responsible.

 

RT @regina_404: @HouseShoes “There comes a time when silence is betrayal” - MLK jr

 

And don't ask me for no interviews about that shit. Ask me about me and my record. I'm done with all that. Want a quote get it from my TL.

 

Most liberating day of my 37 years.

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Glöm inte att kolla pitchforks dokumentär med Danny Brown. Den är illin! ;)

/E

We Hott

Squadda B./E

God Save The King

Lite sent, men bättre än aldrig. Copywrite, boom!Royal Flush feat. Genesis Elijah x Mystro x Iron BraydzSorrowWorkaholLove feat. Tage Future/E

Empathy

Ab-Soul's Control System är ett av de bästa köp jag gjort i år, please believe, word to mother och allt det där./E

TOOTHY WAVY

Isaiah Toothtaker x Max B x The Hood Internet.

FREE MAX B!

/E

Odd Renditions

Oddisee x Bon Iver x Metronomy x Marvin Gaye x K-Os

/E

The Baddest / Haters Wanna Be Me

Krispy Kreme x Money Maker Mike.

Så. Jävla. Bra.

/E

Guerilla Broadcast

Thee Tom Hardy.Ladda ner (och lyssna) här!

/E

Queff & Denniz Prime – Midnight In Moscow EPSaxat från streetfashion:

För två år sedan landade duon Queff & Denniz Prime i Ryssland. Man släppte det hyllade mixtapet ”Greetings from Russia” som hade en mörk ton med en verklighetsskildring som var både målande och utlämnande.

Efter mixtapet har de båda vuxit, både som människor och som artister. Idag är de aktuella igen med en ny hälsning från Ryssland. EPn ”Midnight in Moscow” har samma mörka ton som vi känner igen, men genomsyrat av hopp och en seriös tro på framtiden. Denniz Primes beats är elektroniska men lyckas ändå vara både organiska och levande. Det är en välproducerad och känslosam ljudbild på EPn som Queffs brutalt ärliga rap passar utmärkt till. Duons samarbete har stärkts med tiden och man har tagit ytterligare ett par stora kliv i sin musikaliska utveckling.

På skivan hör man också lysande gäster som Little Jinder på titelspåret och kollegorna Organismen, Martin Zamora och Mächy från Det Blå Skåpet på låten ”Över axeln”.

”Förra mixtapet var som ett vykort, det här är vår resejournal” – Queff

Citat från titelspåret och det beskriver hela projektet på ett utmärkt sätt. Lyssna på EPn och ta del av en verklighet som är mörk och hård men i allra högsta grad sann och slående. En verklighet som är MMD, Queff & Denniz Prime och ”Midnight in Moscow”…

TANKA, LYSSNA ELLER KÖP HÄR!

/A

Detroit State of Mind

Danny Brown möter pitchfork.tv i en lysande dokumentär. Kolla, kolla, kolla./E

Splash 2012

Nu är listan för årets Splash Festival i Ferropolis, Tyskland komplett för min del. Det tillkommer säkert en del till, men för mig är det nu spikat.

Eller vad sägs om A$AP Rocky, A-Trak, Action Bronson & Statik Selektah, Big K.R.I.T., De La Soul, MF Doom, Mac Miller, Major Lazer, Nas och Wiz Khalifa?Det blir som ljus.

/E

New Jack

Smoke DZA x Harry Fraud.Rugby Thompson 19/6. Kan mycket bli det bästa från Kushed God hittills. Heja heja!

/E

RIP Donald "Duck" Dunn

Booker T & the M.G's/E

I Got This

Big K.R.I.T.Live From The Underground 5/6.1. LFU300MA (Intro)
2. Live From The Underground
3. Cool 3 Be Southern
4. I Got This
5. Money On The Floor. 2 Chainz, 8Ball & MJG
6. What U Mean f. Ludacris
7. My Sub pt.2: The Jackin’
8. Don’t Let Me Down
9. Porchlight f. Anthony Hamilton
10. Pull Up f. Big Sant & Bun B
11. Yeah Dats Me
12. Hydroplaning f. Devin The Dude
13. If I Fall f. Melanie Fiona
14. Rich Dad, Poor Dad
15. Praying Man f. B.B. King
16. Live From The Underground (Reprise) f. Ms. Linnie

Heja heja.

/E

That Life

Western Tink x Main Attrakionz x Shady Blaze x Chuck Inglish/E

Exalted/E

The Dark Knight

HaLo x Khrysis.The Blind Poet. Tigrar under vatten i slow motion ger nattskälvningar.

/E

Ain't That Peculiar

Oddisee x Marvin Gaye.Odd Renditions 15/5. People Hear What They See 12/6. Heja heja.

/E

3 Stacks

World King Based God.

/E

Control SystemILLuminate - Ab-Soul x Kendrick LamarBlack Lip Bastard (remix) - Ab-Soul x Kendrick Lamar x ScHoolboy Q x Jay Rock/E

Okay Cupid

Kitty Pride x Beautiful Lou./E

Street Knock

Swizz Beatz x A$AP Rocky.@fucktyler: Damn Niggas Videos Suck. Like Doesnt That Concept Get Old By The 40th Time?

/E

Jay Dee's Revenge

Danny Brown x J Dilla. Från kommande Rebirth of Detroit, heja heja./E

Champion Cuffer

Toothy Wavy 15/5. Free Max B. NSFW, err.

/E

Fuck The Police

Från Thurz otroligt feta L.A. Riots. Heja heja./E

Cumin From Da Unda

Light Saber Based God./E

Dreamchasers 2

Meek Mill's otroligt hypade mixtape, men det kanske det var värt?Ladda ner här!
/E

Pretty Flacko

A$AP./E

Special Effects

Från Meyhem Laurens kommande Respect The Fly Shit, gästad av Himanshu (Das Racist) och Action Bronson. Producerad av Harry Fraud.

/E

Jobba hårdast

När man jobbar som hårdast kan man sluta med det och kolla på roliga intervjuer istället. Som de här, där VICE intervjuar Kool Keith och Danny Brown. Heja heja!Så kul vi har!/E

Outta Control

MED, Hodgy, Madlib. Classic./E

Blueberry (Pills & Cocaine)

Darq E Freaker, Danny Brown. Ajajaj.Eller hur?

/E

Empathy

Ab-Soul, Alori Joh, JaVonté. Control System på fredag./E

Cuz My Gear

Den dyrbara konsten att vara intelligent och korkad på samma gång. Chief Keef, Riff Raff./E

Accordion

Neneh Cherry och The Thing tolkar Madvillain. Mm-mm-mmm./E

ASAP FERG - A HUNDRED MILLION ROSESMan är ju lite sugen på ASAP MOB-skivan...

/A

ASAP ROCKY - GOLDIEOch DÄR kom videon!

/A

RSS 2.0