Must B The Music

De La Souls Posdnous och Dave släpper ett nytt album om en vecka, First Serve. Det jag läst om projektet låter spännande, men när jag nu hörde den första singeln, mer än en månad efter att den kom, misstänker jag att det här kan bli hur fett som helst. Blev det just liite roligare att åka till Splash?Så här låter remixen från franska 2&4 (Chokolate & Khalid). Yum./E

Keys Open Doors

Frankie P slänger ihop en välljudande mashup av Clipse och the Doors. Mumma!

/E

Seeds

Georgia Anne Muldrow och Madlib the Beatkonducta släppte igår albumet Seeds. När Madlib sköter all produktion lämnas Muldrow till mikrofonen. Ack ja.Det låter såhär ungefär.När Muldrow får sköta produktionen, vilket hon kanske är än mer känd för, kan det bli hur bra som helst. Här t.ex. på My Love, frå nremixversionen av Boog Browns The Brown Study. Dayum!


Peace king!

/E

Sinn und Inhalt

Tyska Blackout DS spelar på Splash! i år. De gör atomkraftsrobotmusik på Nintendo DS'ar, med inslag av autotunade tuppar. Det ska bli spännande!/E

Piss Test

Till Tysklands (och Europas) största hiphop- och reggaefestival, Splash!, kommer i år bl.a. Nas, Big K.R.I.T., Major Lazer, A$AP Rocky, De La Soul, Wiz Khalifa, Mac Miller och Kool Savas (YES!). Kul är också att Fools Golds egen A-Trak kommer, det blir hur fett som helst. A-Trak kom senast med gobiten nedan, med verser från Juicy J och en otrolig Danny Brown. Heja heja.

/E

Emeralds

Roc Marciano's nästa skiva, Reloaded, skulle komma i april men ser nu ut att komma "till sommaren". Första singeln till skivan, som kom redan i höstas och är monumentalt fet, har fått en grym video nu. Varför gör han inte fler videos, när han uppenbarligen kan göra det så bra? Livets stora frågor, gör väg för det triviala!/E

Staring at the Sun

Kanske den helvetes jävla snyggaste videon från Lord of the Fly, i raden av helvetes jävla snygga videos./E

Queens... Revisited

Senaste i raden av grymma projekt från Мишка - Children of the Nights Queens... Revisited.

Heja heja...Ladda ner här!/E

Mac Miller - MacadelicMac Miller avfärdas ofta med att han bara rappar om att vara glad, röka gräs och sova på soffan. Kanske tog han till sig av kritiken, för på macadelic så är det andra tongångar. Mac Miller har en liten mörk sida! Här rappas det självklart om gräs och kvinnfolk, men det verkar som om Mackan krisar lite, för det är hårdare tongångar och även lite mer utlämnande på sina håll. gästas av bl.a Juicy J, Kendrick Lamar och Sir Michael Rocks. Produktioner av bl.a Lex Luger, Clams Casino och ID Labs.

Tanka från datpiff.

/A

BRUCAN


Grown Up

Nytt släpp av Danny Brown på en Party Supplies-produktion. En sån där som kan spelas om och om.


Och om igen.

Sugigt att den är censurerad, men det lär någon råda bot på rätt snart.

/E

Decisions

Senaste i raden av, genomgående skitsnygga, videos från Ka's Grief Pedigree. My god.Alex Piyevski, från Steady Bloggin, fick till en längre intervju med Ka, som man kan ha behållning av även om man inte är ett die hard fan som jag. Intervjun hittar du här.

/E

Trapped In The Closet

32 nya episoder av Trapped In The Closet kommer snart. Så jävla bra.

/E

The Notorious XXDen här slösurfade jag förbi i all hast, hade helt missat denna mashup-skiva av Bay Area-DJ:en Wait What, där han har mixat ihop Biggie med The XX. Har inte hunnit lyssna igenom hela än, men det låter riktigt gött. från 2010.

Tydligen hade han skivan upplagd på sin hemsida, men sen fick Puffy sand i fittan och började grina om att han skulle plocka ner den. Nå och väl, tur att det finns tjyvgömmor på internet, dit Puffys giriga labbar inte når!

Det låter såhär, ungefär:Perfekt för våren, lite vemodigt men gött!

/A

Toothy Wavy

Ett märkligt, men ack så spännande, samarbete mellan Max B (Dipset, ByrdGang) och Isaiah Toothtaker, som hittills släppt två låtar till ett kommande album. Produktion från The Hood Internet, vilket är ett lysande namn.

Been Told
A Kingdom
/E

S.C.O.S.A.

Mer från Flatbush Zombies. Snorting Coke Off a Stripper's Ass./E

Michael Jackson Pollock

Das Racist + Maffew Ragazino.

/E

New Jack

Från januari i år, Smoke DZA och Harry Fraud, som kommer landa på DZA's Rugby Thompson som släpps 4/20. Rysligt fet ändå.
/E

M.A.R.S.

Denna kom för ett tag sen. Man kan alltid hoppas på mer, men ibland får man nöja sig med det man får. Hur fett är inte Cormega, Action Bronson, Roc Marciano och Saigon på ett beat av Large Professor? Fuckin all star, ett jävla skämt.

/E

Bird on a wire

A visade mig den här för ett tag sen, det är för jävla bra. Kanske framförallt beatet, som kan gå på repeat i evighet.

Action Bronson och Riff Raff, Harry Fraud på beatet. Harregüd!Instrumentalen alltså...

/E

Radio Song

Passande att videon släpptes samma dag som Mr. Radio Song släppte sitt senaste mixtape."She'd rather hear a love song about what she gettin', but not from Danny Brown, cuz bitch I ain't trickin."

/E

Taylor Allderdice

Jag får erkänna att jag blivit lite mätt på Wiz Khalifa, eller kanske lite nedslagen efter att Rolling Papers visade sig suga så hårt. Nåja, man får ha flera målgrupper! När han går tillbaka till att göra mixtapes blir allt dessutom bra igen. Cabin Fever var riktigt fet och den här känns inte sämre. De ska bli dretsköj att se honom på Splash! i sommar, som vi hoppas att vi kan åka på. Heja heja!
Ladda ner här!/E

PS. Kan inte Rob Markman hålla käft?

BLVCKKRVY PRE$ENT$ WELCXME TXX 1976/E

Rammin'

Min favorit, jämte Lost Boys, från Nacho Picasso och Blue Sky Black Death's Lord of the Fly.When I'm rammin, she gon need a stand-in. When I'm rimmin, she gon need a fill-in. Eh va?

/E

Blue Chips - Heja Heja!

Action Bronson och Party Supplies länkade upp för det här feta släppet. Lyssna o njüt!
Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär.

Hookers at the Point
/E

Boobie Miles

Från 4eva Na Day, som är like whoa./E

NY (Ned Flanders)

OF Tape Vol. 2 20/3.

/E

Money & Marijuana

Project Pat & NastyMane feat. Juicy J. Pengar, kladdkaka och Liu Kang-referenser!/E

DET VANKAS BRÖLLOP

Imorgon bär det av till Tjockholm och bröllop! Jag tänkte dedikera min favoritlåt om bröllop och kärlek till min käre vän Anders som är den lyckliga brudgummen.

"I know you aint a pimp but pimp remember what I taught ya
Keep your heart 3 stacks, keep your heart
Aye, keep your heart 3 stacks, keep your heart
Man, these girls is smart, 3 stacks, these girls is smart
Play your part"
Och jag hoppas att E inte har köpt Pimp C-outfitten, för då blir det pinsamt när vi kommer lika klädda.

/A


4evaNaDay

Ett av årets höjdpunkter, Big K.R.I.T.'s 4evaNaDay. Heja heja.
Ladda ner här!/E

Iron Age

Min favorit från Ka's Grief Pedigree, där han levererar den fetaste raden på år och dag:

"As long as there's doe to grab, I'm a hold a mag, load the bag, 'til I'm a helmet and a folded flag."

Med på låten är också Roc Marciano. Man tackar ja, man tackar.

/E

On Trial

Plies, för mig huvudsakligen känd från ett av hiphops bästa skivomslag, är inte relevant för radio längre, och av just den anledningen är hans senaste mixtape, On Trial, fantastiskt bra. Fantastiskt dumt, men samtidigt bra. Lyssna på första spåret för att få en känsla av vad det handlar om:

Go off

Ladda ner här!

Heja heja!

/E

Consignment

Första videon från Boldy Blocks Consignment - Favor for a Favor: The Redi-Rock Mixtape, som du tankar här. Han är en jävel på att rimma, killen alltså./E

Snap Ya Neck Back

Det låter inte som nåt DJ Muggs gjort förut och det kanske inte är så originellt, men med Dizzee Rascal och Bambu på spåret låter det ganska fett.Gravstenen sätts upp först när Justin Bieber gör dubstep.

/E

RSS 2.0