EY SHUNO KOMMER IKAPP! ELLER NÅT...

Det är dags för vardag igen, äntligen. Det är nästan en månad sedan ADAM NORDSTAN eller jag la upp nåt på EY SHUNO, och så kan vi ju inte ha det. Det har hänt en del sedan senaste uppdateringen. Vi har varit på Splash i Tyskland och det var dunder. Jag har lyssnat öronen blodiga på Meyhem Laurenovich' Respect the fly shit, som verkligen träffade mitt i prick vad gäller det jag älskar med hiphop. Riktigt grimey. Första videon från RTFS släpptes nyligen och ser ut så här:
 
 
 
Ka släppte video till Grief Pedigree's Up Against Goliath och är nu två låtar kort från att ha visualiserat hela sitt album, vilket måste vara ganska unikt. Ka/Roc Marci är vad jag vill se mer än något annat just nu (Action Bronson har jag redan givit upp på).
 
 
Tree, som roddade ett annat av mina favoritmixtapes detta år (Sunday School) droppade video till en av de bästa låtarna som han inte producerat själv - B.E.S.T.
 
 
Första videon från Nacho Picasso/Blue Sky Black Death-tapet Exalted droppade - The God's Don't Favor You. Videon är inte lika skarp som de brukar, men låten (och tapet) är fet så det förslår.
 
 
Roc Marci släpper videos väldigt sällan, men när han gör det gör han det bra (Emeralds t.ex.). Här till The Purist-producerade Change.
 
 
Vi skrev ett litet festivalreportage om Splash som publiceras på kingsize magazine i dagarna. Bilder från festivalen lägger vi upp här på EY SHUNO. Heja heja! ;)
 
/ERIK FLAIR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0