Apollo The Great feat. Sean Price - Struggle No MoreCa ett år gammal, men gick förbi mig! tydligen. Men fet!

Har ni inte hört Apollo The Great förut så MÅSTE ni lyssna på denna låt. Så jävla tung./A

Orange Juice

Lite BBNG x Tyler, The Creator till helgen.Annars då? Inte mycket.

/E

ASAP ROCKY - WASSUP
Wööwwöööö patter och penger! Och nu måste man dra på Way Out West när ASAP Rocky kommer. Samt Yelawolf. Plus nåt gammalt trökigt hc-band.

/A

Let's Open Up This Pit!Palla visade, jag gillade.

/A


Hands On The Wheel

Från ScHoolboy Q's Habits and Contradictions, tillsammans med A$AP Rocky./E

A Loan For The Lonely / You

Från DTMD's Makin Dollas, den skiva som snurrar mest hos mig just nu.

DTMD - A Loan For The Lonely from dunc & toine makin' dollas on Vimeo.DTMD - You from dunc & toine makin' dollas on Vimeo.

 

Do what you do, as long as it's you.

/E

Lord of the Fly

Ny skit, Nacho Picasso och Blue Sky Black Death, heja heja!

Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär...

Naked Lunch/E

Ey Shuno's 10 från '11

A & E väljer 5 låtar var som har betytt mest för dem under 2011. Heja heja!

A

ASAP Rocky - PesoRedan när jag hörde första släppet från Live.Love.Asap, Purple Swag, så älskade jag det, och jag tänkte att detta är framtidens hiphop, hur jävla töntigt det än må låta. Det kändes nytt, och det är väl ganska rimligt att det är just nu som man hör rappare som kanske inte främst är influerade av Gang Starr, Nas och Biggie, utan nyare artister. Ingen hate på Nas och Biggie, bara att de växt upp med annat. Man kund också tänka sig att södern-grejen med sippin' lean och grillz fast Rocky är från New York skulle kännas som en gimmick, men när man lyssnat igenom plattan så fattar man att det är mer ä bara det. OTROLIGT feta produktioner, i stort sett hela skivan rakt igenom. Extra plus är ju att det är så snyggt förpackat. ASAP MOB 2012!

Childish Gambino - Freaks and geeksDonald Glover, eller Childish Gambino som han han kallar sig när han pratar i takt, är en gedigen mångsysslare. Han har både gjort sig känd via tv-serien Community och med sina räps. Har inte pallat kolla upp serien än, men det ska väl vara rätt rolig. Jag gillar den här låten som fan, fuck hat0rz. Även här ett underbart beat. Plus att Freaks and Geeks är en av världens bästa serier.

Tyler The Creator feat Hodgy Beats - SandwichesSå klart att hipsterhypen Tyler ska med på listan! Jag har lyssnat mycket på Goblin, och tycker det är en genomgående bra skiva, med några riktiga bangerZ, varav Sandwiches är en av de fetaste. Mycket på grund av framträdandet på Jimmy Fallon som ni kan se här (http://www.youtube.com/watch?v=o0Jh0Du1ec8) som trots all censur är fruktansvärt bra, och jag får rysningar av det varje gång. Jag minns att jag såg det i skolan, och satt och log hela framträdandet. Ännu ett sånt där moment som med ASAP, detta kändes friggedy-fresh.

Random Axe - Random CallDet blev fett, som man kunde tänka sig när Sean Price, Black Milk och Guilty Simpson släppte sin Black Milk-platta. Här är kanske den fulaste videon i världshistorien. Jag kan verkligen inte fatta vem som fick igenom idén, den är så jävla dålig. Alltså kolla på den. Sean P åker runt på en ful jävla dataanimerad segway, vad är upp med det? Vad handlar videon om? Det ser ut som om ett 'tard gjort videon i paint. Men låten är skitfet!

Smoke DZA feat. ASAP Rocky - 4 LokoDenna låten är så jävla beroendeframkallande, kanske på samma sätt Purrrrp. Beatet är enkelt och repetativt, men äckligt drömskt och läskigt som när jag såg the ring första gången. George Kush 4 president!

E

Saigon - Enemies / FriendsJag är bara en i raden om jag säger att Saigons The Greatest Story Never Told var årets mest efterlängtade album. Det är ingen slump att alla säger det dock, med en perfekt blandning av rimstrukturer, innehåll, boasting och samhällskritik, subliminala dissar och otroliga beats, reser sig arm- och nackhåren på mig även idag när jag lyssnar på Bring Me Down pt. 2, Enemies eller Too Long. Heja heja för bra skit!

Statik Selektah & Action Bronson - Not Enough WordsBam-Bam Bronsolini stack ut som Oidipus ögon under 2011. Först med briljanta Dr. Lecter sedan med minst lika bra (i mitt tycke bättre) Well Done. Don't believe the hype, men ibland så!

Evidence - YouIt's still one time for your motherfuckin mind.

Pac Div - Anti-FreezeTänkte ursprungligen välja nåt från Pac Div's debutalbum The Div, typ Posted eller Top Down. Av någon anledning drog jag mig till minnes mixtapet de släppte på våren, som bars upp av überfeta Anti-Freeze. Pac Div gör sin grej till ett av mina absoluta favoritbeats för 2011. Skrev själv en liten text till det som förmodligen var det bästa jag fått till hittills. For my ears only...

Meyhem Lauren - Got The FeverAction Bronson är trött på att "playing the sidelines". Det är egentligen en märklig sak att säga när man står bredvid Meyhem Lauren, som i mitt tycke är en våldsamt bättre MC än Bronson själv men ändå i stor utsträckning framstår som en sidekick. Alla kan förstås inte blowa samtidigt, kanske är jag bara otålig - kanske är 2012 Meyhem Laurens år? Self-Induced Illness, det enorma albumet som Meyhem Lauren släppte 2011, höll en väldigt hög och jämn nivå, även om jag kunde känna att han behöver hitta sin nisch lite mer. Action Bronson är unik i sin presentation, medan det finns 100-tals som gjort samma grej som Meyhem Lauren och därtill gjort det bra. Vissa spår på skivan sticker dock ut (jag tycker alltså att han är svinars bra - jag vill bara att han ska nå toppen) och den låt jag håller högst av allt som släppts under 2011 är Got The Fever. Herregud vad fet den är.

2011 var ett lysande år för hiphop och den här listan hade kunnat vara 90 spår längre. Vem fan har tid och ork med det dock?

/ A & E

WRRRRESTLING!

I lördags var jag som sagt på wrestlinggala här i sköteborg. Det var fett som fan, Tjeck-Anders var på besök och vi lyssnade på Manowar och drack kvarglömd sprit från E. Sen kom Kjell Håftén förbi en sväng och se drog vi iväg till Trädgårn för att få se på göttigt våld! här är några jävligt snygga bilder från kvällen tagna med min Canon EOS-1Ds Mark III:


Här ser vi Hank Havoc mot Aguila Roja, som egentligen är polare! men i ringen så måste man prestera.
Här har elakingarna Steinbolt och Don Kalif hoppat in och avbrutit matchen på fulaste manér! Fy Fan! Hoppade på Aguila och Hank bakifrån!!!


Här kom alla göddiga till undsättning, blev helt kaos! Här ser vi bland andra Jenny Sjödin, Conny Mejsel och skånepågen Huckleberry Sinn.


Hur som haver, fet kväll! Hoppas E pallrar sig ner i april så vi får se GBG vs Malmö i en fet wrestling-gala!

/A

Thug Waffle

Här är den i varje fall. M4d sk1llz./E

Flatbush ZOMBIES

En liten pärla jag sovit på, man kanske kan hoppas på ett mixtape under året.

Eftersom jag är sämst och har problem med koden kan man klicka här tills vidare. Sheesh.Deras tumblr är ganska underhållande, om än en smula störande. ---> http://www.flatbushzombies.com/

Gold fang grillz alltså. Jag ligger så långt efter.

Det här är officiellt mitt mest misslyckade inlägg hittills.

Heja heja!

/E

?uestlove om J Dilla och Little Brother

Vackert./E

Back $ellin Crack

Mer Green Ova. Main Attrakionz' Squadda B kom med nytt tape i mellandagarna (japp).

/E

Stars Will Light A Way

Shady Blaze (Oakland, Green Ova) rappar snabbt. Feta beatet från Nem270, tillsammans kommer de snart med ett album (?). Heja heja!/E

Dance In The Reign

Mer on point än föregående, från ett av 2011 års bästa album (har jag inte sagt det lite för många gånger om lite för många album vid det här laget?), Phonte's Charity Starts At Home. Eh, heja heja.Wrestlinggala i GBG ikväll. A ger ett klassiskt sportreferat till veckan, kan man hoppas.

/E

Houston

Kolla in Slim Thug's feta tape från häromveckan. Tillsammans med Pow-Wow och Z-Ro./E

Ray Charles

Ny skit från Chiddy Bang. Mer shine på den skiten!Blues Brothers var min favoritfilm när jag var liten.

/E

PHEEL THA PHONK 1990

Skön throwback från Spaceghostpurrp.Efter den ska jag lyssna på Young Jeezy - Bloggin'.

/E

Öris & Ågren feat. Toffer - BLOGGATUNG SKIT

/A

For Everything

Rapsody, en av de artister som jag hypat hårdast på ey shuno, släppte sitt sista mixtape för 2011 i november. Det föll i glömska att lägga upp det här, men bättre sent än...
Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär...

ABCAll Black EverythingFör övrigt. Om du ska tanka något av de mixtapes som lades upp igår (tanka o lyssna på allihop vettja, de är svinbra) så är det Asher Roth's Pabst & Jazz. Cheezus Geist vad bra det är! Heja heja!

/E

Writer's Block

Ny skit från Brother Ali och Jake One, från albumet Mourning in America and Dreaming in Color. Yum!/E

Måndag

Det är måndag, så här kommer några mixtapes att ackompanjera livet med, några fräscha, några nån månad på nacken.

T.I. - Fuck Da City Up
Ladda ner här!

Raekwon - Unexpected Victory
Ladda ner här!

Nån sa att Raekwon är den fulaste Wu-Tang-medlemmen. Jag är beredd att hålla med.

Asher Roth - Pabst & Jazz1. Pabst and Jazz f. Hassani Kwess; Kenny Keys (prod. Blended Babies)
2. Choices f. Action Bronson (prod. Blended Babies)
3. In The Kitchen (prod. Chuck Inglish)
4. Useless f. Pac Div (prod. Blended Babies)
5. More Cowbell (prod. Blended Babies)
6. Bastermating (f. A$AP Twelvy, Chip Tha Ripper & YP (prod. Blended Babies & Chuck Inglish])
7. Common Knowledge (prod. Blended Babies)
8. Golden Midas f. Boldy James, Nico Segal & Greg Landfair Jr. of Kids These Days (prod. Blended Babies)
9. Insurance f. ZZ Ward, Rockie Fresh & Blu (prod. Blended Babies)
10. Hard Times f. Kids These Days & Casey Veggies (prod. Blended Babies)
11. Ampersand (prod. Blended Babies)
12. Get By f. Nico Segal of Kids These Days (prod. Blended Babies)
13. Not Meant 2 Be f. Nathan Santos (prod. Blended Babies)
14. Running Away f. Nathan Santos (prod. Blended Babies)
15. Charlie Chaplin f. Phil Ade’, GLC & THURZ (prod. Blended Babies)
16. Dope Shit (prod. 1500 or Nothin’)

Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär...

In The Kitchen feat. Chuck InglishCommon KnowledgeYoung Thug - I Came From Nothing 2
Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär...

Fuck My Tattoos feat. Jose GuapoChuck Inglish - Working

Ladda ner här!

Varsågod. Heja heja!

/E

Purple 7

It's the real... Gab Gotcha, Shaz Illyork, Meyhem Lauren, sjukt fett./E

RSS 2.0