TRÖTT PÅ EN NY NIVÅ

SÅ JÄVLA TRÖTT trodde jag inte att man kunde vara. Resultatet av en koffeinstinn natt där jag sov väldigt lite samt introduktion på nytt jobb. Jag kommer bli ett tekniskt geni.
 
Idag så kom jag och tänka på Lars Frederiksen, gitarristen från Rancid som gett dåliga tatueringar ett ansikte. Jag var aldrig något stort fan av rancid under mina punkår, men däremot så gillade jag hans sidprojekt Lars Frederiksen and The Bastards. De gjorde en cover på den gamla Billy Bragg-låten To Have And Have Not. Den är förjävla fin. Ful video, men skojig.
 
 
Är det en punkblogg? jA FÖR DET ÄR DET NU! kÖFT!
 
 
/ADAM NORDSTAN DITT SATANS HORBARN

Kommentarer
Postat av: ERIK FLAIR

Du trodde att du var trött, men det var bara för att du skulle få klaga om det här så att jag i min tur skulle reagera och berätta om när jag var riktigt trött senast, vilket jag gör efter att den här meningen är slut. Jag jobbade 16 - SEXTON - timmar i måndags och i tisdags sov jag 12 timmar som en följd av det. Jag var så trött att jag nästan grät, men jag grät inte, för jag är en mans-mans-man. Man.

2012-08-30 @ 23:45:35
URL: http://eyshuno.blogg.se
Postat av: ERIK FLAIR

Bra låt med de där bastards. Synd att du laddade ner ASAP istället för Rapsody. Samtidigt är det bra att smak skiljer sig åt, så att vi med god smak, nej, fin smak, kan ha det goda för oss själva och nedlåtande muttra åt er med dålig smak. Ha ha ha.

2012-08-30 @ 23:47:11
URL: http://eyshuno.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0