The Idea of Beautiful

Bars, beats and life, Rapsody släpper sitt mycket efterlängtade debutalbum and the crowd goes wild! Hiphop är min främsta ventil i livet vilket kan vara av godo, då det inspirerar och lyfter upp mig, och av ondo, då jag använder det som eskapism när verkligheten stundtals blir för mörk. Det finns förvisso värre, mer destruktiva saker att förlora sig i, så det är nog lugnt. Rapsody är en av mina favorit-mc's sedan några år tillbaka, med en riktig kärlek för hiphop, ett ömsint kännande av sina rötter och en märkvärdig förmåga att sätta ord på tankar. Missförstå mig inte - Rapsody kan rappa stjärten av de flesta och visar också prov på det, gång på gång. Till det kommer att Rapsody har förmånen att spotta på produktioner från några av de främsta, i form av 9th Wonder, Khrysis, AMP, Eric G, etc. På tidigare mixtapes har uppbackning på mikrofonen kommit från alla möjliga håll och The Idea of Beautiful är inte heller berövat av det, med features från bl.a. Ab-Soul, Raheem Devaughn, Childish Gambino, Big Remo, Mac Miller, The Cool Kids, BJ The Chicago, etc.
 
Det är roligt att det släpp som uppmärksammas mest idag är det taffliga Lord$ Never Worry. När Lord$ Never Worry är bortglömt om några år, tillsammans med hela A$AP MOB, kommer Rapsody stå kvar och The Idea of Beautiful ses tillbaka som ett av de starkare släppen 2012. Men det kan vi prata om då.
 
Ladda ner deluxeversionen av The Idea of Beautiful på djbooth.net för ynka 70:-. Är du osäker på min pålitlighet kan du också streama albumet där.
 
 
Believe Me
 
 
Kind of Love feat. Nomsa Mazwali
 
 
/ ERIK FLAIR

Kommentarer
Postat av: Adam

Tankade ASAP istället hähähä

2012-08-30 @ 22:09:50
URL: http://www.eyshuno.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0