Fire Flame (remix)

Bland eld och lågor gjorde Lil Wayne sin videodebut efter sin senaste fängelsevistelse på Rikers Island, NY. Denna video skulle vara bombastisk som aldrig förr och man slog på stortrumman för att låta världen känna de befriade vingslagen från allas älskling Weezy F. Som för att verkligen visa att Young Money Cash Money Billionaires var på toppen och större än någonsin inleds videon med eldklot, brinnande pengar, eldsprutande kvinnor i lädertrikåer, tuffa motorcyklar, tuffa rappare med entourage, mer eldklot, dansande kvinnor, tuffa bilar, osv. Som grädde på moset är videon fylld med 15 sekvenser där Birdman (aka Stunnaman) gnuggar händerna. Då vet man att de menar allvar. Då gör det inget att Birdman inte kan rappa.Fire flame (flame), fire flame spitta!

/E

On My Level

Wiz Khalifa och Too $hort spottar på kommande Rolling Papers!29/3!

/E

HEJ BILDDAGBOKEN:


Raggarbil-golv.

Palla i sin luddiga bil.

E var glad i hågen, somk vanligt.

Palla övade på mitt ben, hans första tatuering. mäktiga skuggor! skillat.

Black Wall Street.

Johanna spontantatuerade lite blomster.

Fuck Haina! linjerna nere vid armbågen var fruktansvärda.

They see me Rollins, they hatin'

Skuggar fisken


Idag var vi på äventyr i de värmländska skogarna. Vi tatuerade oss, åt pizza och lyssnade på suspekt musik. I bilen spelade Palla Vengaboys och Manowar. Allt som krävs för en lyckad dag. Nu ligger jag i min säng och kollar på Crocodile Dundee och hinkar lådvin.

/A

Takes me back


IKVÄLL:Ikväll kommer ni kunna hitta oss i trakterna.

MörnarsniglarDrar till karlstad imorgon, blir det gend? Ja, kan bli.

2getha Baby

En av mina favoriter från Ghostface' Apollo Kids har nu en video.Heja, heja!

/E

25th Hour

Stört bra från Reks proddat av DJ Premier har fått en schysst video.Varsågoda!

/E

Dagens:


Apollo The Great - Call It QuitsEn riktig jävla banger

/A

snusarN^


Väldigt tänkvärd gatukonst i karlstad. Får en att tänka. poesi.

Idag har jag varit med i en snuspanel. Det var fett konstigt. Jag satt i ett rum med ett par andra, och fick göra tester på mitt smaksinne och testa snus. Sen blir de som har bra samksinnen utvalda att delta i en studie där man får cash för att snusa.

Vi sprang runt och fick lukta på olika dofter för att känna igen dem. Fick en trisslott, vann inget. Men det var rätt kul, de hade vita rockar på sig och så fick man sitta i ett litet bås och smaka på grejer och skriva upp, väldigt high tech. En kvinna som var där var ingen amatör direkt, hon hade vart med i många olika tester innan. Hon såg sjukpensionerad ut. Jag tänkte att om jag vaknade upp och var en rutinerad "testare" så skulle jag nog börja grina.

Det var en go gubbe från göteborg som hade snusat sen han låg på bb typ och han pratade hela tiden. Han sa grejer som lät som skämt, betonade som att han sa något rolig fast det inte var skämt. Men personalen i vita rockar skrattade lite artigt ändå. Jag hade skitsvårt för att inte skratta åt den obekväma situationen, men lyckades att låta bli.

Anyway, om jag får vara med i panelen så får jag snusa ett par gånger i månaden och få betalt. Gäller bara att fixa någon att betala mig för andra saker jag är bra på, spela tv-spel, kolla på HBO-serier, genda och sova. Då har jag min framtid fixad, och jag kan hoppa av skolan. Då kan jag fan leva med att vara en "testare".

/A


Purp & Patron

Game släppte sitt mixtape Purp & Patron idag.
29 låtar, det jag hört hittills är riktigt fett.Ladda ner här!

När kommer The R.E.D. album?

/E

Always Been

Smoke DZA som jag älskar högt och innerligt släpper nytt album, T.H.C, i april.
Här är första videon.Tillsammans med Mac Miller, produktion av Big K.R.I.T. Heja heja!

/E

My seeds growin his seeds, marry his seeds...

Bong, bong!

Proceed with caution as you enter the symphony
Degrees of pulse will increase intensely
Syndrome was caused by the deadly drums
But the battle was won by swords being swungDo you think your Wu-Tang sword can defeat me?

/E


Första inlägget, JAO!Ok, ny blogg, på riktigt. Ey Shuno! En slags kompisblogg, skulle hetat kompisbloggen först men det var nån som snott det namnet. Skrivs av A & E, vi kommer fota lite gött, tipsa om fet musik, intervjua våra vänner, kanske videoblogga. Det blir fint!

Idag släpptes Mächys Boogversioner Och Shit vol. 1, och den bör du tanka här. Mächy är en av skojarna bakom Det Blå Skåpet och innehåller lite godbitar med Mächy och bl.a Toffer, Queff, Organismen och Daltone. Gratis och gött!

/A

RSS 2.0