Tyler, The Creator - Bitch Suck Dick Feat. Jasper And TacoHade jag missat! Rolig video!!!

/A

Late For The Sky

Cats & Dogs, Evidence' nya skiva, är vad vi konnässörer brukar kalla dödsskräckande. Det är en sån där skiva som från början till slut jämnt och stadigt ligger uppe på topp, vilket ju är ganska sällsynt.

Ta Late For The Sky feat. Slug & Aesop Rock t.ex. Rys.

/E

BBNG<3 Jazz

Ladda ner albumet här

/AM

DÄNGAN:Thumbs up if you listen to this in 2011! Dagens dänga.

/A

The Martyr

Immortal Technique släpper ett nytt album och han gör det gratis, vassego!

Med gästinspel från bl.a. Chuck D, Styles P, Dead Prez, Joell Ortiz, Brother Ali, Killer Mike, Vinnie Paz, Poison Pen J. Dilla, etc. Heja heja!Ladda ner här!

/E

Sista Resan

Kanske Sveriges bästa hiphop jämte Ison & Fille? Från Mohammed Ali's  Vi, som finns på spotify./E

hej shuno!

Jag har inte skrivit här på jättelänge, det beror på att jag har haft fullt upp med omställningar så det vart svårt att få till tiden att gräva, leta, lyssna och skriva om ny bra musik. Men men, nu får ni en låt i alla fall!

/AM

Crown Of Thorns

Rakaa Iriscience feat. Aloe Blacc, från förra årets Crown Of Thorns.I never thought that life was gonna be this way
But every battle I fight makes me stronger ever day, yes it does
And Lord knows I’ve been through some low valleys
Even though my clothes are torn, my pride is strong
I’m still king in my crown of thorns

/E

GRAFFITI HARDCOREÄr ju väldigt dåligt uppdaterad på HC nuförtiden, men fick för mig att lyssna på de gamla rackarna Heldback, som i mina ögon är ett av de mest underskattade svenska banden inom HC. Bra shit!

Imorgon drar jag till Oslo för att hälsa på min läromästare i film och sen tänkte jag dra till Karlstad på helgen. Blir gött. Hittade även en riktigt grym graffitit-video med en snubbe som lagt upp sina burners! Riktigt bra graff. Och sånt skriver vi om i hiphopbloggen. Om ni tycker att bloggen varit ovanligt ouppdaterad så beror det på att mixtape-erik har legat hemma med dålig rygg och käkat opium derivater av olika slag. Men vi hoppas på en otrolig återkomst till bloggen snarast!/A

I RATHER DANCE WITH YOU THAN TALK WITH YOU/A

Nas - NastyNyt från Nas, 11 timmar gammal video. Nas är verkligen en av de bästa, och dessutom verkar han ha tränat bort sin lille mage! Kul för honom! Gött med en high five-video också.

/A

Ease DaMan -Levitate (feat Lynx Supreme)


Hörde Opiate Pilates av Ease DaMan för nån månad sen, och han la up en ny video bara för några dagar sen. Fuck Swag! Swag!

/A

World Staring Championship

......

/M

Premier Politics

Sir Michael Rocks (The Cool Kids) släppte den här pärlan för en vecka sen eller så, heja heja!Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär.

I'm Doggin'/E

Birdman - Rubber Hand Man

När jag såg videon till Fire Flame (remix) i januari skrattade jag åt Birdman's handgnuggande väldigt mycket och kommenterade i detta inlägg hur många gånger det skedde i videon. Hela 15 handgnuggningar hann jag räkna till. Birdman har varit flitig med att gnugga händerna vid andra tillfällen också - faktum är att han verkar göra det så fort han kommer åt. Jag är tydligen inte alls ensam om att tycka det här är roligt och complex.com gjorde nyligen en lista på olika situationer där Birdman gnuggar händer./E

I Rock / Nightmares.

Från Open Mike Eagle's Unapologetic Art Rap (2010) och Rappers Will Die Of Natural Causes (2011). Har nyss "upptäckt" honom, men han åker med ens raka vägen upp på ett wild card.

/E

Dirty North

Även om jag själv inte kan relatera till högfjällshotellsupande eller snowboardåkande i t-shirt, kan jag inte annat än säga att Trainspotters och Random Bastards är frickin bäst på att göra sin grej. Det mesta de gör är över alla andra med flera kilometer, heja det!/E

The Silk Shirt Ambassador / Presidential MC's

Vad finns det att inte gilla med Meyhem Lauren? Förutom att han är ganska tjock, men det kan vara bra också, landa mjukt osv. Här är två gobitar från Self-Induced Illness! Beats from helvetet, inte minst originalet.

/E

Return Of 4eva (Chopped N Screwed)

Michael "5000" Wattz, Swishahouse, gjorde ett strålande jobb med att skruva ned Big K.R.I.T.'s K.R.I.T. Wuz Here förra året, här kommer versionen av det här årets mästerverk Return Of 4eva. Det var bannemej på tiden, som det heter!Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär.

Dreamin'
Heja heja!

/E

Färdigjobbat!

Har en del att dela med mig av, ser det ut som. Får prioritera ey shuno framför jobbet i fortsättningen, som jag gjorde i våras. Såhär kan vi inte ha det!/E

Hasslade

Ny jävla Labyrint, heja heja!/E

RADICAL


/A

R.I.P/A

Mastodon - BlasteroidÄntligen kom Mastodons nya The Hunter för nån vecka sen, och gissa vem som blev glad. Här kommer ett litet smakprov, jag gillar det mycket, mer än de senaste två skivorna Blood Mountain och Crack The Skye. Lyssna på hela The Hunter på Spotify vettja.

/A

Letter To Pimp C

Killa Kyleon, Candy Paint & Texas Plates 2. Det ligger några feta mixtapes laddade som kommer under veckan, jomantackar!

RIP to the Pimp.

/E

RSS 2.0