The Game

J-Stunna feat. G-Swagg (inte du heller?), ny singel. Den är sjukt bra ivf./E

Down That Road

Så släpptes den färdiga versionen av videon till Fashawns Down That Road från Higher Learning 2, som du borde ladda ner från eyshuno./E

ICMB & Trainspotters - Nord Sale Remixes

"After our teaser last week, it’s finally here! The Trainspotters remix album by ICBM, proudly presented by The Find Mag.com. Sweden hip hop crew, remixed by a French producer, presented by a Netherlands-based magazine. Gotta love the internet for making collaborations like  this happen!

Preview: ICBM & Trainspotters – Can’t Stop Remix (feat Cleo, Bobo & King Lee)

As you can see on the tracklist below, it includes all new remixes of the original Dirty Northalbum by the talented producer ICBM. Some tracks even include extra new features by French emcees such as Moncef, Cherno, Bobo and King Lee!"

Saxat från thefindmag.com

 

 

Ladda ner här!

 

Trainspotters original, Dirty North, hittar du på spotify. Det är sjukt fett, f.ö.

 

/E


The Real Is Back

Mixband från ingen mindre än Young Jeezy, som det väl varit lite tyst från ett tag? Jaja, det är fett ivf.
Ladda ner här!

Det låter såhär ungefär, Run DMC feat. Freddie Gibbs:Byter han ut snow mot swag är det en solklar Based God-hit. Nog om den saken.

/E

The Black Satans - The Mutilation Of ChristTack till Kjell Håftén som tipsade om denna guldgruva! Kanske världens bästa musikvideo, älska glad black metal. True Norwegian Black Metal from Finland. Vem sa att finnarna inte hade humor? Jag börjar typ gråta av skratt av den.

Idag har jag vart på Megaloppis i Majorna och fått en räsercykel utan kedja.

/A

Elvis

Jag kan glömma vad jag skrev igår. Då jag inte blir ensam på bilfärden blir det inget Peanut Butter Swelly. Det blir inte heller It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back, Illmatic, Moment Of Truth, Whut! Thee Album eller The Art Of Storytelling.

Istället blir det Elvis i 8 timmar. Boom!


/E

Peanut Butter & Swelly

Är egentligen lite mätt på mixtapes (inte minst sedan mixbandsveckan i april). Jag har inte postat så aktivt på varje mixtape som släppts sedan dess, men här är en som sticker ut en hel del. Chiddy Bang, Peanut Butter & Swelly, boom!
Ladda ner här!

Det låter så här ungefär, Guinness Flow:Titeln på låten anspelar på att ena halvan av duon, Chiddy, slog Guinness rekord i rap freestyle i slutet på april, men häpnadsväckande (!) 9 timmar, 16 minuter och 22 sekunder. Orkar man ens prata så länge? SMH.

Nåväl, Peanut Butter & Swelly blir att lyssna på i bilen mot Landvetter och tillbaka imorgon. Heja heja!

/E

Roffe Ruff - Barrabas


/E

Pleasures

Lyssnar som sagt inte bara på hiphop, hur skulle det se ut? Allt annat som jag lyssnar på är inte särskilt guilty heller.
Ivf, den här låten med Adele är väldigt bra och fin... Rolling In The Deep./E

When Darkness Falls

Strong Arm Steady, Marsha Ambrosius, boom!Från Arms & Hammers (2011).

/E

Big Pun Back

Trodde inte det skulle vara så här bra. Wow. Joell Ortiz. Sov INTE på den./E

Watermelon

Världens roligaste musikvideo? Det sägs så. D.Willz alltså./E

Certified Gangstaz

Ny skit från Jakk Frost, som tillsammans med Tana Da Beast dödar ett beat från Detroit Red. Från kommande albumet/mixbandet (vad vet jag?) The Coldest Summer.

/E

Battle Of The Beards - Basementality Battles

Dirtbag Dan vs. Henry BowersHenry Bowers
vann i mitt tycke på Garbage Pail Kid-referensen allena. Herre jistanes. Otroligt bra battle i övrigt, förstås. Heja Critical!

Killin 'Em

IT'S WHOOP ASS SEASON, tydligen. Ny skit från absolut ingenstans med Busta Rhymes och LL Cool J. OMG SMH WTF FTW, OSV.

Kanske ska se Space Jam igen? Minns att jag gillade den, men så var jag också barn när jag såg den och då var allt tecknat the shit. Biased, mao.

/E

Hella High / Out Tha Trunk

2 låtar till har släppts inför Rapdiddy's kommande mixband Thank H.E.R. Now, som kommer 21 juni. Lär bli sommarens soundtrack för min del iaf. För Out Tha Trunk fick Rapsody och AMP (som proddat låten) shoutouts från ingen mindre än DJ Premier, vilket säger en del. Rapsody är the next big thing, du hörde det först här (och på stressmarks förstås.)Hella HighOut Tha Trunk


/E

Everyday Chillin'

Video till låten från Chip Tha Ripper's mixband Gift Raps, som släpptes i vintras och som finns på eyshuno (såklart). Har du inte lyssnat på det rekommenderar jag att du gör det./E

SUCKER MC'S

Hot fire från Iron Solomon (just det) med en klassisk hook från DMC (han med Run och Jam Master Jay). Låten hamnar på albumet Monster som släpps i höst, tydligen. Låten är fet ivf, som alltid på eyshuno."I can bring Biggie back, recreate Pun, then I'll send Diddy's ass on a cheese cake run."

Rolig rad, inte minst därför att han dissade skiten ur E-Ness under ett grymt battle i höstas för att han i TV-programmet Making The Band tvingades förödmjuka sig för Diddy, bl.a. genom att hämta mat.

Chappelle Show gjorde sig också lustiga över detta, se nedan.I spit hot fire!

/E

HiiiPOWER

Ännu en fetelåt, Banger Management som vanligt på eyshuno. Kendrick Lamar (äg, äg) med löjligt bra beat från J. Cole. Det är helt sjukt att musik kan göra så mycket, kan ge så mycket. Livet.Heja heja på den. Heja heja.

/E

SLÄPP FRAM MÖRKRETS KRAFTERNu, mina vänner, så skall portarna till helvetet öppnas. En mikrofon är inköpt och det finns inget som hindrar oss att sprida vår svavelosande smörja till världen. Snart kommer vi spela in vår första podcast, och sedan lägga ut! Ni kommer inte missa det.

/A

Side Of The City

Om du gillar Rap-rap-diddy så borde du gilla Big Remo som släppte RobinHood Ree för en dryg månad sedan och som ligger uppe på eyshuno (såklart!). Ny video till fetelåten Side Of The City. Alltså seriöst.Heja heja på riktig hiphop!

/E

Memory Lane - True Love

One.Be.Lo/E

How The Gods Chill

Allt med Sean Price är grymt, precis allt. Här tillsammans med Cold World, som bl.a. gjort hardcoreklassikern Dedicated To Babies That Came Feet First... (zing! Palla Palledrino)./E

R4: The Prequel

Big K.R.I.T. släpper en 5-spårsEP den 7/6, ett slags hopkok med låtar från ReturnOf4Eva, som ju var superfet i sin helhet. K.R.I.T. är min favvis just nu överlag. Med på EP'n finns remixen av Country Shit (ursprungligen från Big K.R.I.T. Wuz Here) som också gästas av Ludacris och Bun B. Låten är så jävla peppig och fet, anthemstatus på den. Lyssna nedan, för bövelen!!1 Videon till låten kommer snart, för den som är intresserad finns en BTS till den också. Boom!01 Sookie Now f. David Banner
02 Time Machine f. Chamillionaire
03 Country Shit Remix f. Ludacris and Bun B.
04 The Vent
05 Moon & Stars (rmx) f. Devin The Dude, Curren$y & Killa Kyleon

Country Shit Remix
Country Shit Remix BTS/E


Coming From

Slim Thug, Big K.R.I.T. och J Dawg från Tha Thug Show.Heja heja!

/E

I Think I'm Big Meech, Larry HooverEh, va? Jahaa!

Fallin'

Från Pac Div's Mania! Finns att ladda ner på eyshuno såklart./E

PS. Pax på Rapsody! DS.

EXTRA EXTRA

...read all about it! Fräsch video till Rapsody's och Mac Miller's EXTRA EXTRA, från Rapdiddy's kommande Thank H.E.R. Now, 11-06-21 y'all! Låten är så sjukt jävla fet./E

Weekend At Bernie's

Såg just Weekend at Bernie's, en riktig praktfilm. Den är ju inte särskilt bra alls, jag satt och funderade medan den pågick hur jag skulle förklara för någon som inte sett den vad det hela går ut på och det går inte utan att det låter überfånigt. Det finns ett försök på wikipedia, men i korta ordalag är det nog inte möjligt. Varför ringer de inte bara polisen från början? För att polisen skulle tro att de hade mördat Bernie? Varför skulle polisen tro det?

Ivf, efter att jag sett filmen upptäckte jag förra årets "dance craze", som bygger på en låt av "rapparen" I.S.A. som heter Movin' Like Bernie. Det är en dans som baseras på Bernie's rörelser som död. Här är en lysande video på 4-åringar som rör sig som Bernie. Söndagar alltså.Youtube talade om för mig att se följande klipp också. Jag är nöjd att jag gjorde det./E

Guilty Pleasures II

På begäran från min bloggpartner Kool E så kommer här en guilty pleasure från mig. Det är väl en sån låt som inte kommer som nån överaskning för de som känner mig väl, men den är ändå en solklar GP. Nickelback framför låten Photograph, och jag vill hävda att detta är vår generations Summer of '69. Hela grejen kan ha börjat som ironi, men det har passerat långt förbi det vid det här laget.

Nickelback, världens töntigaste band? Vad var det som gick snett med "grungen", varför blev de som gick i fotspåren av Nirvana (som förövrigt är det enda grungeband som jag någonsin pallat lysna på) äckelkristna och bredbenta jocks i bootcut-jeans och slingor? Grungen var ful och smutsig, men plötsligt kommer en generation band som är utklädda sportfånar. Det är ju lite att slå in öppna dörrar när man kritiserar denna genre, den har väl aldirg haft någon större relevans. Dock blir ju grejen ännu konstigare när ett band som Takida kan göra detta och tjäna cash på att göra en blueprint på konceptet. Nå och väl, som sagt, öppna dörrar.

Här är iallafall låten, och om du inte lyssnat på texten nån gång ordentligt, ta dig tid. Jag får rysningar, och det kan göra ont i mig i botten av mitt hjärta. Den talar till mig, om svunna tider, fester, dofter, minnen, spyor, frihet och vänskap. Och samtidigt som jag kan känna ångest över att ALDRIG kunna återuppleva detta, det finns inget rewind i livet, så kan ingen ta ifrån mig mina minnen, och jag stärks av vetskapen att jag kommer få nya minnen. Den lär mig att ta tillvara på vänner och ögonblick, njut av varje sekund.Det finns några riktiga guldkorn i låten som ni kan kika på efter ni lyssnat igenom den ordentligt en gång.

0:02 Precis i början så håller Chad upp ett fotografi. Det är troligen autentiskt, så det är fint. Men han ser ut som ett jävla troll, en treåring som visar upp en teckning.

0:43 Så får vi se basisten gunga sitt huvud i takt med musiken. Han ser ut som en efterbliven gorilla.

1:53 så får vi se när Gitarristen Ryan sjunger "We used to listen to the radio." som inte bara är en fånig textrad, utan han sjunger med sådan inlevelse att han bajsar på sig.

4:02 Inte jättekul, men jag noterar att basist-apan har satt sig ner. Lång dag?

/A

Wear My Hat

Chuck Inglish on the boards, från Mac Millers Best Day Ever, en rakt igenom go skiva. Finns gratis på eyshuno såklart, ladda ner och lyssna om du inte gjort det än. Ey shuno lämnar dig aldrig besviken./E

Guilty Pleasures

Bjuckar på mig själv den här veckan. Mer i podcasten, när vi nu väljer att spela in den...

I vilket fall, without further ado, Paramore - Misery Business./E

#GLÖMDET

Så här låter det ivf. Har du inte laddat ner än är det väl dags att göra det nu?/E

Shit I Seen

Grymma låten från Yelawolf och Trae Tha Truth. Heja heja!/E

Postkodsmiljonär / Kan Någon Ringa / Ghettobarn @ TV4 9/4/11

Fett framträdande. Ta dig tid att lyssna på Vi, det är typ så bra som det kan bli. Svensk hiphop alltså. Shit./E

Weekend At Burnies

Yessum! -> http://currensyspitta.com/preorder/?cmpid=051211/currensy/burniesbun/splash/FBTW28/6 kommer albumet ut, förmodligen tidigare än så till internets mer dunkla gömmor för alla våghalsar därute.

/E

Fuck That Man Up

Fet låt från J-Love's Egotistical Maniac med Sean Price, Willie The Kid och LA The Darkman./E

Toffer - Gästningar och Remixer 2009-2011Toffer släppte idag tillsammans med Streetfashion. en tape med lite random låtar. Gästningar och remixer som namnet kanske antyder. Det är självklart fett och du borde tanka genast!

TANKA HÄR!


BRÖÖÖÖÄÄÄÄK

/A

ps. tog en tur upp på berget. ds

Blow / Open Your Eyes

Sista (?) videorna till Pushas Fear Of God som du ska ladda ner och lyssna på om du inte redan gjort det.

Blowhelp my young bitch see her way through her bachelors/
send my old bitch right back to get her masters/
same graduation, I was clapping in the rafters/

Open Your Eyes
Hoppas på en video till Alone In Vegas, sen kan det vara bra. Nej förrexten, en video till I Still Wanna också...

/E

Guilty Pleasures

Miley Cyrus - Party In The U.S.A.Nodding my head like yeah.

/E

Welcome To The Terrordome

I GOT SO MUCH TROUBLE ON MY MIND - REFUSE TO LOSE!It's P E y'all! Spelning i Uppsala till sommaren. Kan bli det.

/E

Loaded

Fet video från Smoke DZA's T.H.C. Finns på eyshuno att ladda ner så klart, kolla kolla!/E

Glöm Det

Så kom den till slut. Blev väldigt glad när jag lyssnade på kärleksattacken i fredags, då den nya låten från Queff spelades för första gången. Med lite backup från Organismen på micken och Denniz Prime på spakarna har ett litet mästerverk skapats, och det släpps idag på streetfashion.se. Särskilt lycklig blir jag av beatet, som låter väldigt mycket Denniz Prime - han har i sanning ett eget sound, utan att för den skull vara för smal eller repetitiv. Det känns som att en hel del inspiration kommer från den där franska electrogruppen. Du kan få dela den uppfattningen med mig om du laddar ner Queff och Denniz Primes Greetings from Russia, finns på länken nedan. Sinnsykt! Men nu, ladda hem låten, lyssna och sen lyssna igen och vänta lika spänt som jag på kommande släppet Godnattis klockan 12 på dagen. Sa jag förresten att Queff och Organismen sitter på toppen av Sverige med den här låten?Alltså, ladda ner här. NU!

/E

Miss Mary

It's Slim Thugga, muthafucka!This ain't a love song, it's a thug song. Så jävla kreativ.

/E

Jacco feat. Aki - När Mörkret FallerHar legat inne och kollat på film, är sjuk och det är pissväder.

/A

#JetsGo

Nytt och fräscht från Curren$ys kommande Warnerdebut, Weekend at Burnie's.Lysande storyline, f.ö.

/E

My Karlstad

Big Shug, pugilist, head and body shots.Må vår framtid bära stor framgång och våra fiender gå en smärtsam utdragen död till mötes.

/E

GRATTIS A & EIdag fyller vi båda 26 och jag vill bara säga: I LOVE YOU, MAN!

/A

Mega64 Podcast 178 - Reaction to Osama's Death

I AM A REAL AMERICAN! Grabbarna på Mega64 (...) ballar ur när de får höra nyheten om Osama Bin Ladens död.YOU THOUGHT WE FORGET! BUT WE NEVER FORGET! WE GOT YOU WITH A PLAYSTATION CONTROLLER!

/E

Ison & Fille - För EvigtIgår släppte Ison & Fille sin nya skiva För Evigt. Jag köpte den faktiskt, en hunka på iTunes, lätt värt. Den är väldigt bra överlag, och singlarna som släppts har varit väl valda. Ni kan lyssna på den på Spotify HÄR, rekomenderar spåren Örfila dig själv och Tugg på heltid, samt om du inte hört Stationen, Galen och Från hjärtat så självklart dem också. Lyssna och njut din fula mobbade jävel!

/A

The Greatest Story Never Told

Skrev i vintras om Saigons sjukt efterlängtade debut The Greatest Story Never Told. Det är verkligen The Greatest Story Never Told, det är en skiva som sållat sig till skaran skivor som bär upp hiphop. Det låter ju verkligen, men det är så jag ser det. Just Blaze, som producerat skivan, är f.ö. the boss of all bosses. Det ger ingen rättvisa att lyssna på enstaka låtar eller videos, The Greatest Story Never Told är en skiva som ska lyssnas från början till slut, det är inte för inte som det kallas en story. Det finns seriöst inte EN dålig låt och det är vid många tillfällen under resans gång som nackhåren reser sig, bara för att det är så jävla genuint.

Tillräckligt med tjat från min sida, köp albumet (eller låna från internet) och lyssna sönder!

The Greatest Story Never ToldBring Me DownClap
Clap your hands if you lovin that Just Blaze shit
Cause we don't just make songs, we make statements

/E

Impressions

Det mest spännande sedan, ja, sedan ELmatic (som du borde ladda ner!), är den här EP'n med covers från Mayer Hawthorne. Vi såg dem på Splash! förra året och det var definitivt en av årets bästa spelningar.Ladda ner här!

Saxat från stonesthrow med bakgrund till låtarna:

1. Work To Do
This one features my live band, The County: Quentin Joseph on drums, Topher Mohr on guitar, Quincy McCrary on piano, and Joe Abrams on bass. It was recorded live in a radio station studio somewhere during our Winter 2010 US tour. The tapes recently surfaced, but nobody can remember exactly where we were. The song is originally by The Isley Brothers, and that’s the only version I was familiar with until we started playing it in our live shows and people would come up to us and say “hey, loved your cover of Average White Band!”.

2. Don’t Turn The Lights On
My favorite track from Chromeo’s latest LP. On the surface it’s an electro-funk, dance floor filler, but underneath is a brilliant love ballad with lyrics that reminded me of something from Tyrone Davis. Dave1 (of Chromeo) told me the song is about a guy who falls in love with a ghost, so I wanted my version to have an eerie, ghostly feel to it. Quincy McCrary played the creepy piano solo at the end.

3. You’ve Got The Makings Of A Lover
Textbook Northern Soul from a little known Dallas, Texas group called The Festivals. I was digging for records in NY with my homey DJ Kurse, and the shopkeeper played the 45 in the store. Both of us immediately ran up to the counter and said “yo! what is THAT?!”. The original version was recorded in the late 60s, and the mix isn’t very good. I wanted a version that I could bump. Quentin Joseph played the drums and we recorded them at Sam Beaubien’s studio in Detroit. That’s Sam playing the trumpet as well.

4. Fantasy Girl
This song was written and composed by an amazing man from Pasadena named Steve Salazar. He was born with a heart condition and passed away at the young age of 27. Before he died he recorded one incredible album of demos in the mid-70s with a band called Shorty’s Portion. Peanut Butter Wolf found a copy of the album and I loved it so much that he gave it to me (thanks Wolf!). The vinyl had a handwritten note tucked in the sleeve that was addressed to anyone who could help the band with management, a record deal, radio airplay, etc. I’d estimate there were less than 300 copies pressed. That’s my Dad playing pedal steel guitar and Topher Mohr shredding the guitar solo on my version.

5. Little Person
Jon Brion is not from this planet. He penned this song for the soundtrack to Charlie Kaufman’s film “Synecdoche, NY”. I didn’t get the film at all, but I really got the soundtrack. The original has only female vocal and piano, but I always heard a larger arrangement. Hubert Alexander played some of the piano and I did everything else.

6. Mr. Blue Sky
This one also features my band, The County, and was recorded live, in one take, in a tiny makeshift tent, at a festival in Dour, Belgium.

Heja heja!

/E

The Rose Tint

David Dallas, Nya Zeeland, släpper The Rose Tint. La upp en video från den för nån månad sen, som jag minns var det fett.Ladda ner här!

/E

Stop It

Video till en av alla bangers från Edo G's kommande (17/5) album A Face In The Crowd.

/E

Reptilia

För att allt de rörde blev till guld. I lurarna idag och resten av veckan./E

Turmoil

Hi! My name's Erik. And I'm white. I live in a... eller nä, det var ju det. Heja eyshuno, blod och ära, eller vad the boneheads nu än säger.

Ruste Juxx, Torae & Supreme, från mixbandet Adamantine som du kan hitta på stressmarks. Orkar inte leta själv nu. Det är fett dock :)/E

ELmatic

eLZhi (Slum Village) släppte sitt senaste mixband Elmatic igår. Det är mycket efterlängtat, så jag vill att du tar dig tid att lyssna på det.Ladda ner här!

Det låter ungefär så här, Halftime, ännu en Ode to Illmatic:Hörde jag Heja heja på den? Jomen, HEJA HEJA!

/E

It Was A Good Day

Seriöst, idag var en bra dag./E

I DON'T WANNA GROW UP

Jag vill aldrig bli vuxen!/Erik Persson - ditt jävla bärslån

Ya Dayz R #'D

Behov av att jobba klassiker idag. Angst och skit. NYGz./E

슈퍼주니어

SUPER JUNIOR MEGA BIGGIDIBBIDOE! SORRY SORRY MEKA NEKA MAKO PAKO!Att bli Big in Korea måste ju vara den ultimata drömmen. BLUE SAPPHIRE OCEAN BLUE!

SHORTY SHORTY SHORTY SHORTY! DANG DANG DANG!

/E

MALCGEEZ Freestyle Mondays

Från förra måndan (då jag var i Prag). Fet freestyle från Peedi Crakk, trevligt trevligt./E

Sapphire Blue Super Junior Special

/E

The Saurus vs Mac Lethal

Från en månad tidigare, härrä jävlar! Den är kort och späckad med Oh snaps. SE DEN!/E

Dizaster vs Caustic

Grymt battle, Caustic håller sin fana högt och Dizaster är... ja, som vanligt. Fuckin showoff.24 timmars förvarning, det märks ganska väl att Caustic har jobbat på att battla Dizaster längre än så.

/E

Never Will Be Mine

I spänd väntan på kommande släppet från Rye Rye, Go! Pop! Bang!, som ska komma snart om allt går rätt, kommer denna banger. En collab med ingen mindre än Robyn, så jävla fett.

Under tiden man väntar på Go! Pop! Bang! kan man lyssna på partymixbandet hon släppte i vintras. Det är riktigt awesome! Finns på eyshuno såklart!

/E

Worldwide Choppers

Det har buzzats en hel del om den senaste läckan/singeln från Tech N9nes kommande All 6's & 7's, Worldwide Choppers. Den gästas av Ceza, Yelawolf, Twista och Busta Rhymes och tempot är skyhögt. Låten är asgrym från början ända till Busta Rhymes vers. Då blir det som bra som bara hiphop av alla musikgenrer kan bli. Låten får tala för sig själv. Det här kan man lyssna m å n g a gånger på.

Fuckin arab money på den här.

/E

Tyler The Creator - GOBLIN
Tyler The Creator a.k.a Wolf Haley a.k.a SkaparN^ har släppt sin andra fullängdare GOBLIN i Europa, och finns på din lokala tjyvgömma på nätet. Har inte hunnit lyssna igenom hela än, men det låter RIKTIGT bra. Rekommenderas! Framtidens hiphop, hur klyshigt det än må låta. Come on, han är född '91.

/A

Mascara

Senaste videon från Rhythmatic Eternal King Supreme, fet skit precis som allt annat på skivan. Lyssna på spotify eller köp på iTunes! Kolla intervjun med REKS i senaste numret av Kingsize Magazine också, skrivet av ingen mindre än Alexander Kihlström a.k.a. Banks Mansion a.k.a. Lil' Baabs a.k.a. Big Mac!/E

Bloody Poetry

Together/Apart från Grieves släpps 21/6. Tills dess.../E

DRA ÅT HELVETE/A

Lights, Camera / Car Keys & Rabbits FeetEARZ TO DA STREETZ, Y'ALL! ;-)The 87 Stick Up Kids.

Albumet Car Keys & Rabbits Feet släpptes idag via Mishka (tre videos för att promota finner du nedan). Gillade du skiten ovan gillar du förmodligen det här också... Ladda ner albumet gratis här!1.2.3.Heja heja!

/E

Das Dat Shit

Är back in business med modifikation, drog på mig ett förkylningsvirus från det tjeckiska badhusets stört hostande huspedofil. Jag fortsätter på samma spår jag kört i två år snart, pumpa musik jag gillar. Heja heja!

Missade videon till godbiten Das Dat Shit från Jakk Frosts Throwbakk Jakk vol. 2, en av de skivor jag gillar mest just nu. Jakk har ett grymt klassiskt flow och har skojsamma men i huvudsak hårda rim. Ladda ner skivan från eyshuno, gör det sa jag!/E

FREEDOM IN CZECH REPUBLIC:


Hemma igen efter en jävligt rolig resa. Här kommer lite göddiga bilder, blir väl en liten längre resumé imorgon skulle jag tro. Men jag skriver lite roliga kommentarer nu iaf! FREEDOM!


På världens bästa ställe, tap vid bordet, så man behövde aldrig prata med servitriser. Så jävla ägigt.
Besökere

Anders spöade ner första kvällen, gjorde jävligt ont

Erik myser i parken och hittar en bajskorvValborg med skandinaviens framtida läkarkår. Några tyskar också.Vi hyrde en trampbåt och drog runt lite. Göttigt, man fick dricka öl!jazz-tobak-bärs

Vi åkte till en ägig skelettkyrka, jävligt black metal. Man grävde upp massa folk som hade haft pest och dekorerade en kyrka med dom. Ägda!Anders snodde en skalle

Vinade lite i bilen

Vi drog till ett slott också. Det var tyvärr stängt men såg ägigt ut.

Mer i morgon!

/A

bloggen tillbaka på torsdag...

...då kommer Erik och Adam (!) tillbaka från Prag. Mer om detta senare, heja heja!

/E

One leg missin'

A & E är på dekadenta äventyr i Prag. Då kan vad som helst hända här hemma! Till exempel det här:Det kan vara den mest fantastiska filmen någonsin.

/M

RSS 2.0