1982

Statik Selektah & Termanology (1982), Mac Miller.Mac Miller är sykt fet på den här låten f.ö.

/E

Peaceful

Self Scientific, Freddie Gibbs, Krondon./E

R.I.P.

Jean Grae inför kommande Cookies or Coma tillsammans med Styles P och Talib Kweli.Greezy la f.ö. en av årets hårdaste verser på ett av årets grymmaste album, Pharoahe Monch's W.A.R.

/E

Drömmar

Inatt drömde att jag drack läsk. Plötsligt kände jag ett hårstrå i munnen, men när jag skulle dra ut det kom det bara mer och mer, det kändes som att jag hade flera meter hårstrå som låg i magen. Väldigt obehagligt.

1 minut innan jag skulle gå upp ur sängen kom Maja in med ett fat med 4 smörgåsar på med ost, såg mycket smaskigt ut. När jag hungrig och glad i hågen kom ut i vardagsrummet såg jag inga smörgåsar så jag frågade var de fanns. Jag hade drömt det också. :-( Framdukat fanns bara flingor, mjölk och kaffe./E

Anti-Freeze

Pac Div, Mania!/E

The Entrance

Chip Tha Ripper, Gift Raps./E

Caught In A Daze

Fet skit från David Dallas (Nya Zeeland / Duck Down) kommande släpp The Rose Tint. Freddie Gibbs är awesome som vanligt./E

Silent AssCaddy Music

Slim Thug, Devin The Dude, Dre Day, från The Thug Show./E

ReturnOf4Eva

Yessum!Ladda ner här!

/E

Wooooaaaaaah!!!!!!DUDE!!

/A

MAEST/E

Heroes In The Healing Of The NationLyssnade lite på The Grouch igår och kom ihåg att han skulle släppa album med Zion I i slutet på mars. Så var också fallet och Heroes In The Healing Of The Nation började spelas på en gång. Problemet är att jag inte kan sluta för det är så jävla bra, så seriöst otroligt jävla bra.

Det låter så här ungefär:

Rockit ManHeroes In The Healing Of The Nation finns på Spotify, ta mitt råd och lyssna, idag helst.

/E

Jet Life To The Next Life

Trademark Da Skydiver och Young Roddy (Curren$y's små vänner) släppte, typ i april, ett gäng låtar på lånade instrumentaler. 2dopeboyz roddade produktioner från Cookin' Soul och släppte låtarna som ett mixband.
Ladda ner här!

/E

Time Is Going By Really SlowNy skit från Smoke DZA till kommande The Hustlers Catalog (1/4).

/E

Nyyyaaaahhhh.


/E

The Flow

Freeway och Statik Selektah spelade under en livesänd sjutimmarssession i januari in The Statik-Free EP som också släpptes på iTunes. Kan inte gärna lägga upp en illegal länk här, jag kan blott rekommendera att lyssna på den.Video till The Flow släpptes igår.Låten From The Streets, ihop med Lil' Fame (M.O.P.) och Termanology släpptes gratis som promo, den låter såhär:

P.A. feat. Mac Miller, riktigt tung.

/E

LASERS

LASERS blev inte ett av 2011 års bästa album. Du hade rätt, Adam. Keep it G:

Jag hoppas vi kan glömma och lägga bakom oss alla tråkigheter./E

Ingen Tror På Kärlek

Anton Kristiansson släpper nytt från kommande Och jag. Årets bästa sampling?

Ladda ner från thathipsterporn.org - betala med en tweet!

/E

Rickard Tipsar...Shad!


Rose GardenYaa I Get ItHeja heja!

/E

(bilden på rickard används utan benäget tillstånd)

Returnof4eva / Dreamin' / American Rapstar

Big K.R.I.T. släpper Returnof4eva på måndag, pepp pepp! Två låtar har släppts hittills...

Dreamin'American Rapstar/E

BRRR!/E

The Weed Iz Mine

Snoop Dogg, Wiz Khalifa.

/E

Vår Betong

Mer nackhårsresande ortsmusik./E

Fear Of God

Det har blivit många mixband att lyssna på den senaste tiden, en del läggs upp utan att jag hunnit lyssna i förväg eftersom jag är en hora under hypen, men nu ska jag slå ett alldeles särskilt slag för Fear Of God som släpptes tidigare i veckan. Det är i paritet med Hell Hath No Fury, så sykt jävla bra. Om du inte laddat ned och lyssnat på det ännu Adam, gör det nu!


I Love Pussy

Ny skit från Bizarre (D12)./E

Cashen Dom Tas

En sak som jag älskar är svensk förortshiphop, när den är bra. Jag är fan för trött för att skriva mer, svårt att formulera sig. Trött efter en hård men trevlig dag på filminspelningen. När jag gick över parkeringennär jag slutat hade jag denna låten i öronen./A

Mean MuggingRooftopsWiz Khalifa
, Curren$y, Rooftops, Rolling Papers 29/3.Så jefla fet. yikes.

/E

The Connells - '74 - '75Vilken jävla låt. Och videon är också väldigt fin. Fo real.

/A

ps. Jag har inte skrivit så mycket, men erik håller fanan högt. ds.

Spit It Out

I början av februari skrev jag om kommande skivan från Brotha Lynch Hung och häromdagen släpptes videon till första singeln. Det är så sjukt jävla bra, strange music helt enkelt.Coathanga Strangla ute 5 April!

/E

Skunk Fiction 2011

Martin Zamora, Bunkern, Det Blå Skåpet, släppte sin debutskiva idag på streetfashion.se.
Ladda ner här!

Läs allt om skivan på streetfashion.se!

Skivan låter bl.a. såhär:

Vad gjorde jag igår feat. TofferB.M.F. feat. Toffer & Queff1up för svensk hiphop.

/E

Fear Of God

Fear Of God släpptes nyss. Ett av årets mest spännande mixband som kommer från Pusha T.Ladda ner här!

Utöver Cook It Down låter det såhär:

Raid feat. 50 Cent & Pharrell WilliamsMy God (live)Läs denna intervju från complex.com där Pusha går igenom sina 25 bästa låtar.Heja heja!

/E

Cook It Down

Fear of God, mixband från Pusha T (Clipse), släpps senare idag.

Det låter så här ungefär:Bun B och Drake lät förstås så här:/E

Göteborg 17-20/3

Detta hände i Göteborg i helgen.

Jag såg The Fighter. Ensambio är spännande!Vi missade Max Peezay.Vi besteg ett berg.Vi var på Bränno hos Anders.Vi åt hummus.Vi kollade på Sherlock Holmes.All in all, det var den bästa dagen, två dagar i rad.

Mot mig går en ensam galning/
hemskt farlig, jag anar en rakkniv/
Jag vaknar till, får eld i baken/
Vänder bakåt som Henke Larsson/

/E

How I Feel

Freddie Gibbs, D-EdgeMidwestgangstaboxframecadillacmuzik (gratis mixband) ute snart!

/E

Alchemist om Mobb Deep/Prodigy

Alchemist intervjuad på South By Southwestfestivalen i Austin, Texas."No disrespect, but he's like better than before."

Bättre än så här?Det återstår att se. BAM PAM PAAAAAAAAAAAAHHH!!

/E

Love Y'all More

Han har varit ute i vaddå, en vecka? Ny skit från Mobb Deep!/E

Childish Gambino

Donald Glover (producent/rappare/sångare/skådespelar/komiker) släppte EP'n EP för snart två veckor sedan. Det är RIKTIGT grymt! Beldina Mailaika (!) gästar en låt också, vilket är coolt.
Ladda ner här!

Freaks & GeeksHans förra album, culdesac, (som också är gratis) är likaså det fett och rekommenderas varmt!Ladda ner här!

Do Ya LikeDet var nog dagens dos det. SOV INTE!!

På fredag, Max Peezay.

/E

Mac Miller om Best Day Ever

xxlmag.com intervjuade Mac Miller där han går igenom spår för spår om mixbandet Best Day Ever, som släpptes 11/3.Intervjun läser du här!

Det är ju ett sjukt jävla bra mixband, för övrigt.

/E

Loving You Is Killing Me

Aloe Blacc, ny video.Aloe Blacc, gammal video (live)./E

R.I.P. Nathaniel "Nate Dogg" Hale

Endast 41 år gammal lämnade Nate Dogg jordelivet den 15 mars. En av vår tids största är borta...Vi tar några låtar för att minnas The Head Honcho of Hooks.

One More DayRegulate
Oh NoLay LowArea Codes21 QuestionsThe Next Episode, Live at Up In Smoke TourLil' Ghetto Boy/E

RECENSION: Black Swan


Natalie Portman tränar inför att bli den bästa dansaren i världen. Man saknade dock ett klassiskt montage-klipp.

Black Swan (Den svarta svanen på svenska) handlar om balett. Jag vet vad ni tänker: "Balett, fan vad tråkigt!" Ja, det är det kanske. Men den handlar även om onaturliga fenomen. Så sluta inte läs bara för att ni inte gillat balett, för ni kanske gillar onaturliga fenomen. Jag kan tänka mig att samma människor som helt plötsligt började intressera sig för vin efter Sideways kommer gå på balett efter att ha sett denna film, och det är störande som fan, men nog om det.

Filmen handlar om att Natalie Portman är balettdansös. Hon tränar och tränar och får chansen att få huvudrollen i en föreställning som heter Svansjön. Och hon blir skitglad, och så har hon exem på ryggen. Hennes mamma blir också glad, och man hatar hennes mamma från början, för hon är skitstörande, typ nattar och klär på/av Natalie Portman trots att hon är 30 år. Och så köpte hon en tårta som inte Natalie Portman ville äta, för hon hade ont i magen, så blev mamman värsta drama queen och ville slänga tårtan, men hon gör inte det.

Sen är det en gammal dansare, den som hade alla huvudroller innan Natalie Portman fick den, och hon blir skitfull och så blir ohn överkörd av en bil och får åka in på sjukhuset. Han som bestämmer på föreställningen heter Thomas (uttalas: Tuommah!) är lite grisig och hånglar med Natalie Portman, men sen gillar hon honom ändå.

Än så länge så är filmen rätt tråkig, det händer lite övernaturliga saker, men inte tillräckligt. Natalie blir kompis med en ny danstjej, hon som gör Megs röst i Family Guy, och de går ut och dansar och knarkar lite, sen så följer hon med Natalie Portman hem och det blir lite rowdy, om ni fattar vad jag menar. Men det visar sig vara en dröm, och man börjar fatta att Natalie Portman inte är helt hundra.

Sen börjar det ske mer sjuka saker, det växer läskiga saker på Natalie Portmans rygg, och hon blöder och blir jagad av blodiga spöken. Nu är det läskigt, man bara: "Ah, jag pissar på mig!!! Fan vad läskigt!!" Sen dansar hon föreställningen och blir helt besatt typ och sen så blöder hon i magen, det räddar filmen.

Filmen är bra, den hade vart bättre om det hade vart mer övernaturlighet och mindre balett, så den får tre bockstensmän av 5 möjliga. I filmen så finns det även 29 scener där Natalie Portman kollar i en spegel, vilket känns omotiverat, annars hade den fått en 4./A

Prodigy, Första Intervjun

Prodigys första intervju. Hör gärna mer om hans fängelsetid, mindre om hans tankar kring hemliga sällskap, bleh./E

This Is It!

Ny skit från Professor P och DJ Akilles. Det här ger mig rysningar. De skulle lika gärna kunna stå på toppen av den amerikanska östkustscenen. Big up för videon, låten och förstås Maintain (på spotify!), som släpptes i höstas.Ladda ner låten här!

/E

The Rocks Report

Sir Michael Rocks (The Cool Kids) släpper sin debutLP. Är det fett? Det är fett!
Ladda ner här!

Coochie CrookHeja heja på riktig hiphop!

/E

Best Day Ever

Mac Miller släppte Best Day Ever idag. Heja heja!
Ladda ner här!

Vi drar till med en gammal banger för att fira!

Kool Aid & Frozen Pizza/E

#WelcomeHomeP

Mobb Deep och Alchemist i studion, making shit happen./E

Hometown

Big Sean, Finally Famous: The Album kommer i början på maj.Big K.R.I.Ts (som gjorde låten) version lät förstås så här:/E

Party In The USA Remix

Det är så jävla bra så vi tar en Rye Rye till./E

Hardcore Girls

Rye Rye/E

GALEN:Jävligt tung, shu till Ison, Fille och Big Danne!

/A

VEM DÄR:

Jag har börjat samla på kort som man hittar ute. Jag fick ett kort av någon anonym som lämnade ett hemma hos mig, sen dess har samlingen ökat stadigt med tiden. Detta har fått mig att fundera på vilka dessa människor är, vad de gör nu osv. Så här kommer en liten historia av Marian om Stefan Karlsson, som är den enda som vi vet namnet på, den första i serien, det kommer fler. Känner du igen Stefan? Holla isf! Vi gissar ju rätt mycket, så vi kanske är helt ute och cyklar. Men här kommer den iaf:Jag tänker så här: ingen har någonsin gjort Stefan något ont. Ingen har mulat honom med en isig snöboll på lunchrasten, ingen har rånat honom på hans veckopeng, ingen har puttat honom i en lerig pöl och skrattat, ingen har rivit hål i hans rutstickade julklappströja och ingen har någonsin nekat honom en gullig husdjursdvärgkanin när han bett om det. Ingen har någonsin ens klippt hans lugg snett bara för att jävlas! Ingen har, med andra ord, visat Stefan hur verkligheten ser ut.

Stefan ler rundkindigt på sitt klassfoto ifrån femman för att han är nöjd. Han är nöjd med att veta att mor hans och far hans och även lillebror hans alltid kommer göra som Stefan vill, för de har lärt sig att om de inte gör det kommer Stefan gråta och tjuta och slänga finporslin på köksgolvet tills de fått veta hut. Det finns snart inte så många tallrikar kvar i hörnskåpet på bottenvåningen i den gula villan i gränden.

Stefan tycker inte bara om att få som han vill, han tycker även om Pim Pim-askar, trädkojor och rullskridskor. Stefan stryker rätt luggen, lutar sig lite framåt, ler och tittar rakt in i kameran på sitt klassfoto ifrån femman och får sen höra "jättebra, tack Stefan" från vikariefotografen som ser fram emot dagens slut, till sin lägenhet där inga femteklassare med luggar eller rutiga julklappströjor eller skärande falsettröster finns. Stefan växer upp och blir en stilig karl med kraftig skäggväxt och bolag och allehanda TV-kanaler.

Han flyttar in i gula villan i gränden efter att mor hans och far hans och även lillebror hans dött av olyckor eller ålderdom. Stefan bor i gula villan alldeles själv, utan varken husdjursdvärgkanin eller fru. Jag tänker så här: Stefan har potensproblem. Varje gång han tittar ner, vid 37 års ålder, ser han skam och bitterhet, så Stefan tittar inte ner. Han tittar stadigt rakt fram, in i kameran, ler och äter Pim Pim-askar, tills han en dag helt enkelt inte kan titta ner längre.

Slut


/A

P

"At around this time tomorrow, myself, Havoc & Prodigy will be in a studio together."
-AlchemistMobb Deep, The Alchemist, kärlek.

/E

Dead Prez & WTF!? - It's Bigger Than Hip Hop (Dubbed Out Mix)Basen låter Waow waow waow waow.....

/A

Cigarettes

Reks släppte sitt album idag, Rhythmatic Eternal King Supreme, tillsammans med en video för Cigarettes ihop med Lil' Fame från M.O.P.Reks, Termanology - Face Off, jävla banger./E

Går och sover...

...like a boss./E

Pac Div Mania!

Så släpptes det äntligen.
Ladda ner här!

/E

P Is Free

Prodigy släpptes alltså idag efter 3 år i fängelse. Eftersom Mobb Deep ligger på G-Unit kommer första video och bild från thisis50.com. Låtom oss hoppas att den musikaliska riktning han tar blir mer hard core rap, dvs. mer som han gjorde på egen hand än på, låt oss säga, Mobb Deeps Blood Money.

"Prodigy is FREE! After serving a 3 years sentence for weapons possession. P was released this morning from Mid-State Correctional facility. 50 Cent, Thisis50 and the G-Unit family welcome Prodigy home!"

G-G-G-G-G-G! ;-)

/E

Dagens P

Prodigy släpps idag (eller imorgon?), heja heja, ny video släpptes i samband med det från en låt som inte kom med på H.N.I.C. 2. Genesis. Mer Tetris åt folket./E

Headbanger

Fred The Godson, Vado./E

Roll Up

Wiz Khalifa, Roll Up, Rolling Papers 29/3./E

Dagens P

I'll Sleep When I'm DeadFree P! Imorgon är det frigivningsdags!

/E

FILMRECENSION: A SINGLE MAN

Tänkte bredda denna blogg till att bli en viktig kulturplattform, så här kommer den första av en serie viktiga filmrecensioner här på bloggen, först ut är A Single Man:A Single Man handlar om en man som är kär i en annan man. Tyvärr så dör den andra mannen i en bilolycka och den första mannen blir väldigt ledsen över det, vilket man kan förstå, för de har varit ihop aslänge och man får se tillbakablickar på när de hade fredagsmys och när de ligger på en klippa och solar. Efter händelsen så drömmer mannen att han går till bilen och kysser sin man farväl.

Mannen som inte dog jobbar som lärare på en skola och så har han elever som han inte gillar, de är dumma tycker han. Men han har en kompis som är kvinna som han gillar, och de brukar röka rosa cigaretter och dricka gin tillsammans. En gång så dansade de till låten från Dressman-reklamen, trots att mannen inte gillar brudar utan andra män. Detta vill inte kvinnan förstå, hon vill att han ska gilla tjejer istället så att de kan bli ett par, men det skiter sig och hon blir ledsen.

Mannen träffar en spanjor som ser ut som James Dean och så köper han cigg åt honom och så röker de och kollar på himlen. Man filmar James Dean-spanjorens mun i slow motion när han röker cigg, denna gång vanliga vita och inte rosa.

Iallafall, mannen (kommer inte ihåg vad han hette) planerar att skjuta sig själv i huvudet med en pistol för han är så trött på skiten, men en kille i klassen som han är lärare åt är snäll och så dricker de whiskey och badar nakna i havet och allt känns roligt för det verkar som om mannen har fått tilbaka sin livsglädje igen, och sen efter att de har badat går de hem till honom och killen plåstrar om ett sår åt mannen. Sen somnar killen på soffan, inget fuffens hände så ni behöver inte vara oroliga, och mannen vaknar och bestämmer sig för att inte ta livet av sig för det är kul att leva igen och så.

Så han eldar upp sina hej då-brev och går till sitt rum för att sova, men pang bom! Plötsligt så får han en hjärtattack och faller ihop! Och vem tror ni inte vandrar in då? Jo, den "döda" pojkvännen! Och han ger honom en kyss på kinden, för tydligen så har allt varit någon slags konspiration. Om det var pojkvännen som hade med hjärtattacken att göra framgår ej, men troligen var det så, de handlade kanske om att få hans pengar när han dog. Kanske är den yngre killen också med på noterna.

Filmen är ganska fin, men lite pretantiös, så den får 3 bockstensmän av 5 möjliga.


/A

Dark Funeral - My FuneralLite Black Metal har väl ingen dött av? Eller jo, förresten, det var inget.

/A

Dagens P

Put 'Em In Their Place/E

KEEP IT G:

Såg att E hade postat en låt med Lupe Fiasco, och kom att tänka på en diskussion som vi haft ang. "medveten rap" och att det oftast är tråkigt. Lupe har jag lyssnat på en hel del, och låten som postades är en banger, men Lupe kan lätt falla in i att bli lite preachin'. Som att jag inte kan lyssna på en hel skiva med Talib Kweli eller Common för det är helt enkelt inte tillräckligt intressant. Mos Def är väl den enda som jag kan lyssna på utan att tröttna.

Eller vem orkar lyssna mer på Dead Prez efter att ha spelat Hip Hop och kanske Mind Sex lite ironiskt? Det är för tråkigt. Jag kräver pistoler, brudar och knark!

Papoose är en av mina favorit-MC's, hands down. Han är även "medveten". Problemet är att han släppt en miljard mixtapes så det är lite svårt att hitta i djungeln, men han håller överlag en hög standard. Han rappar dock mycket om pistoler och det är ballt. Thug-A-Cation!

If you ain't got no felonies get ya gun licenced!/A

The Show Goes On

Lupe Fiasco släpper sitt tredje album (som påbörjades 2008) på kvinnodagen, 8 mars. Det blir förmodligen ett av 2011 års bästa album, allt inräknat.

Videon till The Show Goes On släpptes i december. Om skivan håller samma nivå som den låten är påståendet om årets bästa ganska givet."To every man, woman, and child: We want an end to the glamorization of negativity in the media. We want an end to status symbols dictating our worth as individuals. We want a meaning and universal education system. We want not compromise who we are to be accepted by the crowd. We want the invisible walls that separate by wealth, race and class to be torn down. We want to think our own thoughts. We will be responsible for our environment. We want clarity and truth from our elected officials or they should move aside… We will not lose because we are not losers, we are lasers… Lasers are revolutionary. Lasers are the future."
- The L.A.S.E.R.S. Manifesto/E

Donald Trump

Ny skit från Mac Miller, 11 mars kommer mixtapet Best Day Ever!
En jävla banger är det också./E

Alchemist vs. Alexander


Lika som bär.

Dagens P

Med anledning av att Prodigy släpps fri på måndag nästa vecka lägger jag varje dag tills dess upp en ny video på temat P. Här är en av hiphopens absolut fulaste videos och i kombination med att låten handlar om illuminati, secret societies och annan rappakalja funderar jag på om det verkligen är lämpligt att släppa ut honom på gatorna igen. Men sen tar jag mitt förnuft till fånga - såklart P ska vara fri, han är ju Mobb Deep för tusan!

Prodigy - IlluminatiGrejen är att låten är bra ändå, musikvideo och övergripande tema till trots. För detta har vi till ingen liten grad The Alchemist att tacka, förstås.

"They wanna put me in a straightjacket in a padded room
and tell the world there's 12 monkeys so they can be confused"

/E

Rapture

Compilation-video som ackompanjerar Cormegas låt Rapture från en av mina favoritskivor år 2009 - Born & Raised.Min favoritlåt på skivan är DJ Premier-producerade Make It Clear.

Det är synd att Cormegas karriär varit kantad av problem, han har haft mer att tillföra musiken än vad han tillåtits. Nåväl.

/E

Glöm Inte!

Glöm inte att tanka Fashawns mixtape Higher Learning 2, Wiz Khalifas mixtape Cabin Fever och Chip Tha Rippers mixtape Gift Raps! De är alla värda att hålla sig vaken på och är givetvis väldigt gratis.


Fashawn - Manny PacquiaoWiz Khalifa & Big Sean - Gang BangChip Tha Ripper - The Bio/E

So Alive

Lustigt, Blueprint släppte för bara någon timme sedan videon till låten So Alive, som också är med på kommande albumet Adventures in Counter-Culture. Det är en bra dag idag.Jag gillar den väldigt mycket! Heja heja!

/E

Keep Bouncing

Blueprint från Rhymesayers entertainment.Albumet Adventures in Counter-Culture kommer i April.

/E

Dagens P

Alchemist, Nina Sky, Prodigy, Illa Ghee - Hold You DownFree P!

Heter Alchemist Alexander i förnamn?

/E

Throw Aggi Off The Bridge

Vi lyssnar alltså inte bara på hiphop, här är Black Tambourine. Boom!

http://www.ink19.com/issues/june2010/interviews/blackTambourine.html

Bilderna är hämtade från en intervju med Black Tambourine, från Ink19!

/E

6'7'

Lil Wayne, Cory Gunz.Hype Williams gjorde videon så det är klart att det svänger i kurvorna. Nöjd nu?

/E

RAPTOR FAHLBERGMitt i hiphopsmeten kommer det ibland en liten godbit från andra genrer. BA BA BA BA BA OM BA BA SATAN!

/A

(Ps. Visst är E bra på att uppdatera med en massa godbitar!!! Jag är så stolt! Det enda han behöver tänka på är att jobba mer med kursiv och fetstil. Mer hustle.)

Free P

Med anledning av att Infamous P, Prodigy från Mobb Deep, släpps från finkan på måndag nästa vecka släppte Peter Rosenberg på Hot 97 ett mixtape med några av sina favoritlåtar som P medverkat på. Det är värt att uppmärksamma denna dag då legenden från QB släpps ut, inte minst därför att 2011 förhoppningsvis blir året för hans musikaliska comeback. Så 5 heja! av 5 möjliga på den!Ladda ner här!

Låtlista:
01. Drink Away the Pain – Mobb Deep
02. Give Up the Goods – Mobb Deep
03. Crime Connection – Mobb Deep *Unreleased
04. Eyes May Shine (RMX) – Xzibit feat. Mobb Deep
05. Hell on Earth – Mobb Deep
06. It’s Mine – Mobb Deep feat. Nas
07. I Shot Ya (RMX) – LL Cool J
08. Extortion – Mobb Deep
09. Legal Money – Shaq feat. Mobb Deep
10. Recognize & Realize – Big Noyd feat. Mobb Deep
11. Right Back at You – Mobb Deep
12. Eye for an Eye – Mobb Deep
13. It’s the Pee ‘97 – PMD feat. Prodigy
14. Tres Leches – Big Pun
15. Gun Love – Prodigy *Unreleased
16. Rare Species – Mobb Deep
17. Microphone Masters (RMX) – Das Efx feat. Mobb Deep
18. Drop a Gem On Em – Mobb Deep
19. Quiet Storm (Original Demo Mix) – Prodigy *Unreleased
20. G.O.D. Part III – Mobb Deep
21. G.O.D. Part III (Night Time After Hours Mix) – Mobb Deep
22. Still Shinin – Mobb Deep
23. Bloodshed & War – Da Youngstas feat. Mobb Deep
24. Temperature’s Rising (Original Mix) – Mobb Deep
25. Burn – Mobb Deep
26. Keep It Thoro – Prodigy
27. H.N.I.C. – Prodigy
28. Clap Those Thangs – Mobb Deep
29. Stuck on You – Prodigy
30. Mac 10 Handle – Prodigy
31. Tha Game – Pete Rock feat. Prodigy
32. Return of the Mac – Prodigy
33. When I See You – Prodigy
34. Veteran’s Memorial Pt. 2 – Prodigy
35. Phone Tap – Prodigy

Mac 10 HandleDirty New YorkerFree P!

/E

Free Throws

Cool Kids, ny skit, Free Throws./E

Pac Div Mania

Borde varit här redan, men någon fuckar upp. Återkommer så snart det kommit ut, vilket borde ske vilken stund som helst?!

Här är ivf teaservideon till låten Take Me High som är med på Mania!Tills Mania! släpps kan man hålla ut med deras förra mixtape Don't Mention It som kom för lite mindre än ett år sedan.
Man kan också hålla ut genom att ladda ned det förrförra mixtapet Church League Champions.
Videon till Mayor spelades flitigt på den tiden, jag minns det som det var igår. (det var 2009/2010)HEJA HEJA! Believe the hype!

/E

Gift Raps

Chip Tha Ripper från Pulled Over By The Cops (se tidigare inlägg) släppte mixtapet Gift Raps igår, typ. Det är producerat i sin helhet av Chuck Inglish vilket garanterar att det är fett.
Ladda ner här! (eller klicka på någon av bilderna, fniss fniss)

HEJA HEJA!

Jag är inte sjuk längre förresten, grattis till mig!

/E

ROOOAAAARR!!En klasskompis har bloggen ROVDJURSTORGET och lagt upp en OFWGKTA-special. Check it out!

/A

Sjukar ut den

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT GÅ HEMMA OCH VARA SJUK! SUG DEN! :(

Att bo hos Adam är hälsovådligt.

/E

RSS 2.0