Terror Death Camp / Cirque Du Soleil

Ännu en av favoriterna från Action Bronson & Statik Selektah's Well Done. Bästa versen? Meyhem Lauren. Triple-triple, gtfo.

Terror Death CampCirque Du Soleil/E

Ey Shuno! Podcast #01

Ey Shuno's första podcast släpptes igår och redan idag är vi i farten att göra nästa! Vi mår nog båda lite dåligt från igår, så det kan bli hur som helst!

Heja heja!Ladda ner Ey Shuno! Podcast här!


/ A & E

All My Love

Från TiRon & Ayomari's A Sucker For Pumps. Lysande video. Featuring Yummy Bingham och goa Slick Rick-samplingar./E

Houston

Slim Thug vill ta slutspelstrofén tillbaka till Texas och gör det med detta mixtape med uteslutande originalproduktioner och grymma gäster som Paul Wall, Z-Ro, Kirko Bangz, Curren$y och Bun B. Heja heja!Ladda ner här!

BAUWSE HAUWGE AUWTLAUWSE!

/E

EYSHUNO PODCAST: Första Podden!!!!!!TANKA FÖRSTA AVSNITTET AV EY SHUNO! PODCAST HÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/A & E

Even If

Från yU's The Earn, en av årets alla fantastiska hiphopalbum.Efter detta - Ey Shuno! Podcast.

/E

Top Down

The Div./E

Gitt från centrum and mecka en knatch

E bräser ut det senaste i hiphopsvängen bara några sekunder efter släpp. Det är det viktigt, men det är även viktigt att inte glömma rötterna. The roots. Ibland, speciellt när man youtubar fattaru-videor och dricker explorer lingon blåbär direkt ut flaskan i sitt barndomshem en tisdagskväll, så är det extra viktigt. Därför beslutade jag mig för att dela med en låt som jag kan se mig och E sitta och headnodda försiktigt till när våra barn har somnat i en inte allt för avlägsen framtid. När E plockar fram kladdkakan och en flaska henny och vi tittar på varandra i samförstånd och skrattar. Inte för högt, för vi vill inte väcka lille Slobodan och Kenta, som av en slump är födda på samma dag lik deras fädrer. Kanske smäller vi upp youtube på platt-tv:n och ägnar hela natten åt dekadent nostalgi, och lyssnar på allt från Strebers till MBMA. Hell, kanske t.o.m en EFtherblivna-låt lömskt slingrar sig in på listan!

Framtiden är läskig, främst för att den inte är dåtid. Kanske är det jag, men det är otroligt mycket svårare att romantisera över det som komma skall, än det som lagts åt handlingarna. Livet rullar på, och är det något vi bör lära oss är det just detta, att skapa vackra minnen att sitta helt ogenerat och frossa i. För när Slobodan och Kenta själva börjar tappa hår och sitter i ett hobbyrum och girigt mumsar på kladdkakan och lyssnar på deras generations "Photograph" eller "Summer of '69", kanske sitter vi än men nya minnen i bagaget och kickar free's och reminissar. Vem vet?/A

Chamber / Every...

Ka's Grief Pedigree blir nog stort. Heja heja.

Ikväll... Säkert!

/E

So rong, Earthrings!/E

BBNGLIVE 1

A har tipsat om BADBADNOTGOOD förut, här är det första projektet för dig att göra vad du vill med!

BBNG är LIVE!

/E

3rd Coastin

LE$, Killa Kyleon och Paul Wall. The Peoples Champ blev smal och 10 år yngre, hoppas det kommer en uppföljare på Controversy Sells med Chamillionaire nu, så är tidsresan komplett.Aawww yeeeaaahhh...

/E

Pardon, You've Been On My Mind

Meyhem Lauren, Action Bronson, Jay Steele. Ny favorit!!!

/E

Diamond of God

Från Main Attrakionz' 808s & Dark Grapes II. Yay-ayy!De släppte en ny collabo med Danny Brown häromveckan som är riktigt fet, lyssna nedan!

Suffocation (prod. Silky Johnson)/E

Play Your Role

Från Statik Selektah & Termanology's kommande 2012,  tillsammans med REKS. 90's, ninja!

Låten och videon är inspelad i Mahalo Studios, Jönköping.Idag kommer A till stan, heja heja! 054 rprsnt! ;-)

/E

Menace II Society

Freddie Gibbs, Dom Kennedy, Polyester, från Cold Day In Hell.Väldigt cali, heja heja!

/E

The Black Opera/E

Never a Dull Moment

Från Statik Selektah's Population Control med di goe Action Bronson, Termanology och Bun B.

Ett heja heja på det?/E

Gettin' Paid

Vinny Cha$e feat. Soulja Boy

Det bästa är att det är svinfett!/E

"Kiss my ass, human centipede!"Chilidsh Gambino släppte ett nytt album, Camp, för inte så länge sen, har inte hunnit lyssna igenom, men här är första singeln, som är fet!!

/A

Dope

Från Thurz' L.A. Riot, som är dope./E

M A N

Från Main Attrakionz MondreM.A.N. kommer nu en soloEP som man kan lyssna på gratis nedan (och köpa (inte gratis)).

Eh, heja heja!

Video släpptes idag också till Surprise från samma EP, producerad av Marlee B.Plus, plus. Main Attrakionz feat. ST 2 Lettaz (från G-Side) på ett Block Beattaz-beat. WTF!/E

Queff – Godnattis Klockan Tolv På DagenQueff släpper sitt första solosläpp, vi på ey shuno reppar såklart. Produktioner från Denniz Prime, Academics och EKP. TANKA HÄR! via Streetfashion. Lyssna och njut!

/A


Slick Rick - Need Some Bad (prod: DJ Premier)Purfärskt från soundtracket till filmen The Sitter med Jonah Hill. Slick Rick + DJ Premier är väl lite av ett dream team. Plus att filmen lärvara skojig.

/A

I Lurarna


/E

Dead Man's Shoes

Från Mobb Deep's råfeta EP Bla-bla-bla-bla-bla-Black Cocaine./E

QUEFF & DENNIZ PRIME - HONEY
Denniz Primes produktioner blir fan bara bättre och bättre. Skitfett.

/A

A$AP Rocky - Demons

två dar gammal!/A

RSS 2.0